Annonce

Urbrandet, du skal kende lige nu: Abbott & Mosley

- 01/05/2017

Abbott & Mosley er det nye urbrand "to watch". Med brandets brug af italiensk marmor som urskive, er der nemlig lagt op til den fineste kombination af elegance og godt håndværk. Læs mere om Abbott & Mosley og mød stifterne bag brandet her...

 

Kender du det cool urbrand Abbott & Mosley? Ellers er det på tide. 

 

Med ure fra Abbott & Mosley skal du forestille dig en urkollektion, hvor hvert enkelt ur er unikt, og hvor det gennemgående for hele kollektionen, er de fineste urskiver lavet af ren italiensk marmor fra Carrara-distriktet. De tynde marmor-skiver er skåret med præcision, og hvert enkelt ur har således sit helt eget udtryk, da hver marmorskive er unik.

 

Den gennemgående marmor-skive og det lækre design i alle Abbott & Mosleys ure gør, at der dels er tale om unikke ure, men også et ur, som kombinerer klassisk design og håndværk på gennemført vis.

 

 

Stifterne bag Abbott & Mosley er Andreas Hansson og Anton Wetterlöf, og tanken bag urene startede netop ved brugen af marmor som materiale og udgangpunkt for urene:

 

“Abbott & Mosley blev grundlagt, da idéen om at skabe en urskive af ren marmor, opstod. For at finde ud af, om det var muligt, kontaktede vi en ven af ​​familien ved navn Richard Mosley, der arbejder som urmager. Richard fortalte os om et gammelt ur, han havde til service med en marmorskive, som tilhørte William Abbott. Han gav os så kontakten til William Abbott, som kunne hjælpe os. Og efter et par “test-ure” med marmoren var vi klar med den første kollektion”, fortæller Anton Wetterlöf, og Andreas Hansson supplerer:

 

“Baseret på vores møde med Mr. Mosley og Mr. Abbott skabte vi så den første samling af ure under navnet Abbott & Mosley”.

 

De to stiftere af Abbott & Mosley er draget af en særlig elegance, som i den grad kommer til udtryk i urene, hvor den italienske marmor er skåret med præcision, og derefter monteres forsigtigt på plads for at skabe skiven til uret. Og netop elegance og det klassiske look er nøgleord hos Abbott & Mosley.

 

Og til spørgsmålet om hvem, der skulle bære deres ure, hvis de måtte bestemme – død eller levende – falder valget derfor også på en elegant og klassisk fransk kvinde: 

 

“Caroline de Maigret. Hun er et sandt stilikon med en tilbagelænet attitude, men med et særligt klassisk look. En ægte parisienne”, fortæller Andreas Hansson. 

 

Og hvad angår eventuelle samarbejder for Abbott & Mosley, fortæller Andreas Hansson, at der ikke er planlagt noget endnu, men at drømmescenariet faktisk er et dansk brand: 

 

“På nuværende tidspunkt har vi ikke planlagt nogle designsamarbejder, men vores drøm ville uden tvivl være at arbejde sammen med HAY. Det ville være et cool at mikse møbeldesign og ure”.

 

Og hvis der må tænkes endnu større, fortæller Anton Wetterlöf, at Saint Laurents showroom i Paris i guld, sølv og Marquina marmor, også ville være en drøm at arbejde sammen med på den ene eller anden måde. Og det forstår man jo godt.

 

I galleriet har vi samlet et udvalg af de fine ure fra Abbott & Mosley, og hvis du vil se dem med dine egne øjne, finder du nærmeste forhandler her, og du kan købe urene online her.