Mode

Topshop løfter sløret for fortryllende brudekollektion

- 31/03/2017

I januar løftede Topshop sløret for nyheden om en kommende brudekollektion, og nu er de første kampagnebilleder netop blevet offentliggjort. Resultatet er intet mindre end fortryllende, og hvis vi ikke glædede os til sommerens fester før, så gør vi det i hvert fald nu...

De første billeder af Topshops nye brudekollektion er netop blevet offenliggjort, og vi kan ikke få armene ned. Kollektionen er et glamourøst samsurium af romantiske referencer, vintage-vibes, blonder, tyl, flæser og blomsterprint. 

I januar 2017 afslørede Topshop nyheden om deres kommende brudekollektion, og de første billeder af den store kollektion er nu netop blevet offentliggjort. Kollektionen tæller fem limited-edition brudekjoler i forskellige silhuetter, materialer og stil. Vi er især faldet for en pailletbesat drøm af en kjole med t-shirt ærmer og de perfekte vintage-vibes. 

Og udover fem smukke brudekjoller indeholder kollektionen 25 brudepigekjoler, lingeri i blonder, stiletter holdt i lyse farver og hårpynt. 

Hvis vi ikke allerede glædede os til sommerens mange fester, så gør vi det i hvert fald nu (!!) De fine kampagnebilleder emmer nemlig af sommer, fest og lyse nætter. ELLEs majnummer, som er på gaden nu, står i festens tegn og kan uden tvivl give dig inspiration til, hvad du skal iklæde dig til de kommende fester i 2017. Kjolerne fra Topshops nye brudekollektion er i hvert fald et god bud. 

Kollektionen forhandles fra den 13. april 2017. Hold dig opdateret på den nye kollektion her

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de fine kampagnebilleder og brudekollektionens fem brudekjoler…