Mode

Stig P slår dørene op til nyrenoveret butik i Kronprinsensgade

- 17/08/2015

Modebutikken Stig P i København har netop genåbnet deres butik i Kronprinsensgade efter totalrenovering i samarbejde med Frama Studio. Se det flotte resultat her.

 

Stig P genåbner flot butik i Kronprinsensgade

Stig P, der sidste år fejrede 45 års fødselsdag, har givet deres butik i Kronprinsensgade i København en spritny og omfattende makeover. 

Det er Frama Studio, der står bag den flotte forvandling, hvor high-end mærker som Iro, Acne, Rag & Bone og J Brand forhandles. 

Læs også: Stig P åbner webshop

Butikken er ligeledes blevet renoveret på grund af det øgede fokus på Stig P’s egen kollektion, og derfor er der blevet skabt bedre og flottere rammer på Kronprinsensgade til at vise kollektionen frem i.

“Jeg brænder for det, vi gør, fordi det virker så rigtigt. Vi får ros i øjeblikket for den nye kollektion, der lige er kommet i butikkerne, og jeg har glædet mig til at genåbne vores butik i Kronprinsensgade, hvor vi har haft et spændende samarbejde med Frama og Nikolaj L. Mentze, som fra starten har vist stor omtanke og respekt om Stig P som brand,” siger Signe Kjer, datter af Stig P og design chef for brandet. 

Læs også: Won Hundred åbner flagskibsbutik i København

Den nye makeover af butikken i Kronprinsensgade består blandt andet i et råt look med marmor som det bærende element tilføjet udvalgte teksiter for at bløde universet op. 

Her i galleriet kan du få et sneek peek på den nye butik.

Læs også: & Other Stories åbner butik i smilets by

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.