Mode

Sophia Webster lancerer Barbies nye sko

- 21/08/2015

Skodesigner Sophia Webster har annonceret sin nyeste kollektion, der er intet mindre end en kollektion inspireret af alle pigers yndlingsdukke - Barbie. Se de fine styles til både voksne og børn her.

Sophia Webster er kendt for sine vilde skokreationer, og designerens seneste skud på stammen er heller ingen undtagelse. 

Som taget ud fra barndommens børneværelse har Webster nemlig skabt en vaskeægte Barbie kollektion af højhælede, sneakers og sandaler til både børn og voksne. 

Læs også: Dagens drømmekøb… Acne solbriller

Kollektionen er en fusion mellem Sophia Websters signaturdesign og Barbies lyserøde og girly univers med masser af knald på de lyserøde nuancer og sjove detaljer som vinger, perler og sjove print. Den nye kollektion markerer samtidig det første par flade sko til den verdensberømte dukke.

“Det har altid været en drøm for mig at designe en skokollektion til Barbie, og at kunne få lov til samtidig at være en del af at præsentere hende for flade sko gør det hele lidt mere spændende,” fortalte Webster til britisk Vogue, “Jeg elsker, at det her koncept er en balance mellem drøm og virkelighed med både de høje hæle og de flade.”

Kollektionen indeholder ni forskellige styles; seks til voksne og tre til børn, der inkluderer stiletter, sneakers og sandaler. 

Læs også: Rosemunde lancerer cool efterårsfrakker

Kollektionen lander hos Selfridges den 27. august, og her i galleriet kan du se alle de fine og feminine Barbie sko. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.