Shopping

Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 12/05/2022

Hver uge har vi kurateret en liste med ting, vi gerne vil købe, spise, se og opleve lige nu. I denne uge er det chefredaktør på Vi Unge, Nikita Hoffmann Andersen, der blandt andet har kig på en ny restaurant i København, kunst til sin lejlighed og den perfekte is til sommeren.

1

Jeg har boet i min lille lejlighed i seks år, og for tiden mærker jeg virkelig trangen til at lave noget om. Jeg overvejer at male væggene i vilde farver, men jeg drømmer også om at investere i noget kunst. Jeg holder særligt øje med Cecilia Fiona.

2

Jeg elsker at gå ud at spise og holder nøje øje med nye restauranter i København. Øverst på min liste pt. står netop åbnede Lamar. Frederiksbergs nyeste spot er ”lillebror” til Nørrebro-stederne Safari og Omar, som jeg i forvejen elsker, så jeg tænker kun, det kan blive godt. Lamar ligger lige under buen ved Det Ny Teater, der jo er vanvittig smuk i sig selv.

3

Relativt sent i livet er det gået op for mig, hvor rart det er at have kasket på. Særligt om sommeren, så jeg undgår de værste solskader i ansigtet. Den her fra Idea hos Norse Store er både sej og sjov.

4

Spoken word-poeten Naiha Khiljee er aktuel med sin seneste digtsamling, ’Læg en besked’, om blandt andet aktivisme, woke-kultur, repræsentation og ensomhed. Jeg glæder mig til at læse den.

Jeg går stort set kun i sneakers, så samlingen tæller efterhånden et par stykker. Er der ét par, jeg godt gad at tilføje, er det New Balance W990 Slide, men de er ikke til at støve op. Hvis du finder dem, må du gerne skrive til mig. Kvitterer grundigt.

Jeg synes, det er rart (og pænt) at starte sandal- og Havaianas-sæsonen ud med en pedicure, og jeg er stadig ikke blevet træt af den franske version. Nu mangler jeg bare at finde byens bedste sted at få den lavet.

5

Jeg har haft de her Loewe-shorts på min ønskeliste længe. Jeg synes, kombinationen af striber, hør og læderdetaljer er helt genial.
Shorts, Loewe hos Mytheresa, 4.100 kroner.

6

Coffee Collective har fået kaffesoftice med crunchy kaffedrys. Det lyder ret vanedannende, synes jeg.

Læs ogå

6 kunstudstillinger du ikke har lyst til at gå glip af