Shopping

Ugens udvalgte med Josephine Aarkrogh

- 21/04/2022

Hver uge har vi kurateret en liste med ting, vi gerne vil købe, spise, se og opleve lige nu. I denne uge er det Creative Director Josephine Aarkrogh, der blandt andet har kig på Balenciagas London-pop-up, et sejt designsamarbejde og en ny beautyfavorit.

Balenciaga pop-up

Jeg gad godt et forårssmut til London, især nu hvor Balenciaga har åbnet denne vilde pop-up med pink (fake) pels overalt. Du kan endda customize dit køb med initialer på.

Åben indtil 8. maj 2022, 12 Mount Street

1

Et smut til Rom

... men i første omgang går turen denne weekend til Rom. En af tingene på agendaen (udover pasta og gelato) er et smut forbi Schostal, der har lavet pyjamaser siden 1870. Jeg vil gå efter et par herre-boxershorts, som jeg vil bruge denne sommer med flade sandaler og en tanktop.

Boxershorts, Schostal, 185 kr.

2

Nensi Dojaka x Mytheresa

Den hypede designer Nensi Dojaka, der er blevet kendt for sine cut-outs og generelt bare mikrosmå kjoler, har været svært at få fingrene i, men hendes nye samarbejde med webshoppen Mytheresa gør det heldigvis lidt nemmere. Jeg drømmer om en smuk minikjole, en badedragt eller måske en festlig top der kan bruges med jeans. 

3

ATP Atelier high summer

Det svenske accessorybrand ATP Atelier har netop lanceret sin high summer-kollektion, og kampagnen har et humoristisk take på tidens perfekte Instagram-kultur – illustreret i kampagnen som en ferie, hvor alt går galt. Morgenmad tabt ud over det hele, en der falder i poolen eller en tabt taske med alt indhold på gulvet. Altsammen med ATPs egne medarbejdere som modeller. Og kollektionen? Fyldt med fine sandaler og tasker til forår og sommer, selvfølgelig.

4

Hæklerier

Jeg har netop købt denne flotte hæklede kjole fra Zara, som jeg glæder mig til at få på, så snart vejret tillader det. Alene (okay, måske med en underkjole under ...) med flade sandaler til hverdag, og med en stor blazer over og høje hæle til en aften ude.

Kjole, Zara, 399 kr.

5

Ny beautyfavorit

Jeg har egentlig haft Rms Beautys 'Master Radiance Base' liggende i skuffen et stykke tid, men har for nyligt fundet den frem igen. Selvom det umiddelbart bare ligner en highlighter, synes jeg, den er smuk at bruge i hele ansigtet som en foundation. Ja, det lyder voldsomt, men den udjævner og giver glød, og fordi den også er lidt mere gylden end min naturlige (lige nu ekstremt lyse) hud, giver den også et strejf af sol. Ja tak!

'Master Radiance Base', Rms Beauty, 299 kr.

Læs ogå

Shoppegalleri: 6 fine pyjamasser du kan bruge til hverdag