Shopping

Ugens ELLEment: Statement t-shirts

- 28/10/2016

De internationale modeuger slog fast: Din t-shirt behøver ikke være neutral men må gerne slå et statement fast, og vi er ELLEvilde med trenden. ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, kigger nærmere på trenden i denne uges ELLEment.

Iført en statement t-shirt kan du nemt få dit outfit i tale og understrege dit personlige ståsted. Hvis du har mod på det, kan du nemlig bruge den som statement, uanset om du vil slå et slag for din yndlingsdesigner eller understrege noget, som du synes er særlig vigtigt.

Læs ogsåUgens ELLEment: Customize parfume fra Byredo

F.eks. slog GucciGhost t-shirten fast at ”Life is Gucci”, mens Maria Grazia Chiuri med sin første kollektion for Dior annoncerede at: ”We should all be feminists”. ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, har noteret sig trenden, og ifølge hende er den kommet for at blive:  

“Statement Tees er for alvor kommet for at blive. Det så vi især på modeugerne i New York, og Paris hvor Dior, Haider Ackermann og Michael Kors sendte budskaber på catwalken. Statement t-shirts er en fin måde at lade sit outfit fortælle en historie og give hverdagen lidt kant.

I galleriet herunder har vi samlet billeder af designernes statement t-shirts: