Shopping

Ugens ELLEment: Lyserød sweatshirt med citat

- 24/03/2017

I denne uge er ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, faldet for en lyserød sweatshirt fra Anni Lu med det fineste citat på. Helt enkel, men slet ikke til at leve uden. Læs mere om ugens ELLEment her...

Anni Lu har for nylig løftet sløret for sine nyeste designs: cool, enkle sweatshirts med fine citater på. Og helt forståeligt er ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, i denne uge faldet for en lyserød én af slagsen.

Læs også: 4 lagersalg, vi glæder os til

Denne sæson står i den grad i sportens tegn, og vi kommer til at se en hel del mere til sportslige referencer i hverdagslooket. Og hvilken bedre måde at hoppe med på den sporty bølge end med en lyserød sweatshirt? Og så har den tilmed citatet “disco all night” broderet over brystet. Hvis du har lyst til at gå all-in på citater, kan du jo passende sammensætte den lyserøse sweatshirt med et Anni Lu-armbånd med samme citat. What’s not to love?

Om sweatshirten siger ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand:

”Anni Lu har gjort det igen: skabt noget helt simpelt, som man ikke kan leve uden! Sweatshirten med citat har den perfekte summer-vibe og er genial her til overgangssæsonen, hvor man altid har brug for lune sager, når det ikke er helt så varmt, som forårssolen snyder en til at tro. Og så er den genial til at ramme sæsonens hotte sporty trend”

Før i tiden forbandt man oftest sweatshirts med træning eller afslapning, men vi ser i stigende grad, hvordan disse sportslige items integreres i hverdagsgarderoben – og vi er vilde med det! Match sweatshirten med fine, feminine armbånd (fra Anni Lu, selvfølgelig!), jeans og loafers – gerne dem med pelsfoer – for et cool hverdagslook. 

Den fine sweatshirt koster 600 kr. og kan købes her.