Shopping

Ugens ELLEment: Ladylike og sporty i ét og samme look

- 09/12/2016

Kan et ladylike outfit også være sporty? Svaret er ”ja”, hvis du spørger ELLEs Digital Director, Rose Maria Bolesmand, som i ugens ELLEment viser dig, hvordan du, ved hjælp af en fin skjorte, kan sammensætte et outfit der fungerer super godt til hverdag og giver dit look et girly tvist.

I denne uges ELLEment viser Digital Director, Rose Maria Boelsmand, dig hvordan du kan snige de ladylike detaljer ind i dit hverdags look og opnå noget så specielt som et outfit, der er sporty uden at gå på kompromis med det feminine.   

Det ladylike look går nemlig aldrig af mode, fordi det kan fortolkes på mange forskellige måder alt efter din personlige stil, og hvad modehusene nu engang dikterer: Er det pencilskirtet, der definerer den feminine stil, eller det glamourøse vintage look som Gucci har gjort moderne, og som lige nu ses i stor stil i moden. En silkeskjorte med fine detaljer ved kraven, a la Guccis trang til vintage-detaljer, er et rigtig godt udgangspunkt, hvis du vil have en bid af Guccis feminine univers, uden at gå på kompromis med det komfortable hverdagslook, som gerne må have en sporty reference.

Læs også: Ugens ELLEment: Day-to-night kjole

Rose Maria Boelsmand rockede looket i London, og om den fine skjorte fra TopShop siger hun:

”Skjorten er fra TopShops såkaldte “unique brands”, der kun forhandles på Oxford Circus, og jeg kunne slet ikke stå for de store, klokkeformede ærmer og de tydeligt Gucci-inspirerede detaljer. Lidt over-the-top, men ikke desto mindre helt perfekt!”

Så gør som ELLEs Digitale Director og sæt en enkel skjorte med fine kravedetaljer sammen med dine hverdagsjeans, og du har looket, der både er ladylike og sporty.

Vi har fundet en fin én af slagsen fra high-end mærket Altuzzara, men du kan også kigge efter bud på den detaljerige silkeskjorte i highstreet-kæderne: