Shopping

TikTok kalder denne kjole til 300 kr. det bedste kjolekøb nogensinde

- 10/01/2023

Kjolen kommer i otte farver og er næsten identisk med den populære maxi lounge-kjoler, fra shapewear brands som Wolford og Skims.

Der findes et kæmpe ’rabbit hole’ i Instagram Reels og på TikTok, hvor brugere guider til deres bedste køb fra Amazon i alt fra køkkenskabsorganisering, dyrt udseende møbler til ingen penge og naturligvis mode.

Og det er helt vildt, hvad brugene finder frem af guldkorn i den ørken, tingel-tangel platformen ellers tager sig ud for at være, hvis man ikke ved præcis, hvad man går efter.

På det seneste er der særligt én kjole, der er gået viralt. Den tynde, ribstrikkede kjole i strech-matriale smyger sig nemlig om kroppen og ligner en million; men koster blot 300 kr.

Kjolen er inspireret af shapewear-tøj, der som bekendt koster en mindre formue hos de eksklusive brands som Wolford og Skims, som begge har lignende flatterende maxi bodycon lounge-kjoler i deres sortiment.

Foto: PR

Kjolen har siden den blev lanceret på Amazon ligget som nummer et på sidens bestseller-liste.

Den fås i otte farver (vi har allerede et godt øje til farven ’Hazelnut’) og i størrelse S til XXL. Den er lavet i en blanding af rayon og spandex, som på almindeligt danske betyder, at den er blød, strækbar og stadig sidder godt til. Silhuetten er qua materialet kropsdefinerende, og dertil har den firkantet halsudskæring og når en til anklerne.

1
Foto: PR

Kjole, Amazon, 300 kr.

Læser man anmeldelserne af kjolen på Amazon, er der ingen tvivl om, at der her er tale om en vaskeægte succes. En bruger skriver, at “… det er den mest flatterende kjole hun nogensinde har købt, fordi den smyger sig til kroppen og er virkelig behagelig og blød”. En anden skriver, at den er pæn uanset om den sættes sammen med høje hæle, sneakers eller Ugg-strøvler.

Vi er allerede solgt.

Og på TikTik, hvor hypen startede, er der heller ingen tvivl. En bruger, @kellykwan0, viser i en video, hvordan kjolen kan bruges på et utal af måder. Blandt andet tager hun den omvendt på, så kjolen får dyb ryg og høj hals i stedet for en dyb udskæring fortil. Det kan jo næsten argumenteres, at man dermed får to kjoler i en.

@kellykwan0 #stitch with @kellykwan0 ummmm run don’t walk for this dress link in my bio ? #fyp #fashion #dress ♬ original sound – KELLY

En anden bruger, @genevagee__, kalder kjolen sit bedste køb på Amazon nogensinde, og tilføjer, at kjolen er lavet i ligende materiale som den fra Skims.

@genevagee__ Same quality, half the price ?? l!nkd under ‘Inspired by Skims’ @amazon @Amazon Fashion #KAYKissCountdown #fyp #foryou #skimsdupe #amazon #dress #viral #trending ♬ Players – DJ Smallz 732 – Jersey Club Remix – Coi Leray

Så skynd dig at klikke den hjem inden den bliver udsolgt.

Læs ogå

Shoppegalleri: 10 cool denim styles til hverdagen