Shopping

Supergas nye samarbejde med Emily Ratajkowski er et godt bud på de perfekte hvide sneakers

- 11/04/2022

Ingen sko er så anvendelige som et par hvide sneakers, og dette nye samarbejde mellem modellen Emily Ratajkowski og Superga gør det muligt at forene det praktiske med det stilfulde.

Den italienske skoproducent Superga er kendt for sin tidsløse tilgang til sneakers, og de har siden 1911 lavet hvide tennissko med vandtætte gummisåler, der passer perfekt til enhver stil.

Hvide sneakers kan praktisk talt gå til alt, og vi ser dem i dag med alt lige fra plateau og metalliske detaljer til læder.

Og nu har Superga, i samarbejde med den polsk-amerikanske supermodel Emily Ratajkowski, nyfortolket de to mest populære stilarter ‘Classic 2750’ og trekking-støvlen fra 50’erne ‘2636 Alpina’.

I den anledning svarer hun her om spørgsmål om det nye samarbejde, og hvor hun finder stil-inspiration. 

Foto: PR

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?
“Min personlige stil skifter altid. Lige nu, som ny mor, vælger jeg komfort – hvilket også er grunden til, at sneakers fra Superga er perfekte for mig.”

Er der nogen kendte eller stilikoner, der har påvirket din stil?
“Min stil er inspireret af utallige kvinder! Nogle gange kommer inspirationen fra en kvinde, jeg ser på gaden i New York City, andre gange kan det ske, når jeg ser et gammelt 90’er billede af Julia Roberts eller Halle Berry online.”

Supergas SS22-kampagne blev skudt af Zoey Grossmann og stylet af Emma Morrison. Fortæl om din inspiration til kampagnen.
“Zoey og Emma er perfekte at arbejde sammen med, og derudover betragter jeg dem også som gode venner. Derfor stoler jeg på deres kreative retning og ideer, og jeg føler mig aldrig nervøs for at sige min mening, når vi er på set.”

Hvorfor er Superga den perfekte hvide sneaker?
“Det gode ved sneakers fra Superga er, at de passer til alt.”

Emily Ratajkowski x Superga koster mellem 499 og 949 kroner og kan købes hos supergas.com. 

Foto: PR
Foto: PR
Læs ogå

Dette samarbejde fra Ganni og New Balance vil du gerne have fingrene i