Shopping

Stjæl Elsa Hosks stil og gå all-in på læder og denim

- 13/12/2021

Den svenske model Elsa Hosk blev for nyligt spottet iført et cool outfit, hvor især læder og denim er i fokus. ELLEs moderedaktion guider til, hvordan du kan kopiere hendes outfit.

Den svenske model Elsa Hosk er for nyligt spottet i et cool look, hvor der var masser af denim og læder i fokus. 

ELLEs modeteam guider dig til, hvordan du nemt kan genskabe looket, der både er feminint, trendy og afslappet på den helt lækre måde.

Læs ogå

Johannes favoritter: 13 items til din ønskeliste

Den lange læderfrakke er et klart musthave i din garderobe.

Den er helt perfekt, når du skal pifte et ellers kedeligt outfit op, men er også oplagt, hvis du vil tilføre lidt kant til dit oversized look. Den er perfekt, fordi den netop kan styles med stort set alt, og du kan med fordel bruge den til både hverdag og til aftenerne ude.

Under den lange frakke, er Elsa iført en grå v-neck pullover og har herunder tilføjet en hvid t-shirt, der giver hele looket lidt spil.

Læs ogå

Shoppegalleri: 13 styles til at kopiere månedens forsidelook

Kombineret med den seje denim bøllehat, har hun tilføjet et par blå baggy-jeans og hertil de klassiske Chanel Loafers, som vi jo alle drømmer om at eje.

I galleriet guider ELLEs modeteam dig til, hvordan du kan stjæle stilen og selv komme til at rocke den lange læderjakke a la Elsa Hosk.