Shopping

Sophie Bille Brahe lancerer største diamantkollektion hidtil: “Det er den perfekte måde at anvende en diamant”

- 05/04/2024

Den danske smykkedesigner Sophie Bille Brahe lancerer fredag den 5. april sin nye, hjerteformede kollektion, Ensemble de Coeur, der er brandets største hidtil, når det kommer til brugen af diamanter.

Fortæl om Ensemble de Coeur-kollektionen?

Skønheden i en hjerteformet diamant har altid betaget mig og står som det centrale i Ensemble de Coeur-kollektionen. En hjerteformet diamant er for mig en genspejling af stjernerne og har altid været den perfekte måde at anvende en diamant. Diamanter er de mest magiske sten, og de har drevet mig som smykkedesigner. De varer en evighed og har de smukkeste lysnuancer.

Læs ogå

Shoppegalleri: 8 leopardkøb vi crusher på lige nu

Hvad har inspireret dig?

Skønheden i råmaterialerne. Jeg tænker altid: ”Hvor rent kan du vise en diamant?” At skabe den perfekte harmoni mellem stenene ser legende let ud, men kræver utrolig meget arbejde. Medmindre designet er en del af den historie, jeg gerne vil fortælle, må det ikke fjerne fokus fra materialet.

Foto: Kavian Borhani Sophie Bille Brahe

Hvad er dit personlige favoritpiece fra kollektionen?

Collier de Amis er uden tvivl mit favoritpiece. Jeg elsker at bruge diamanter, som jeg selv vil bære dem: klassisk, men samtidig moderne og eksklusive.

Sophie Bille Brahes egen favorit, Collier de Amis.

Hjerteformen har efterhånden fået en ret fast plads i dine designs: Hvorfor kan du godt lide at arbejde med den?

Jeg har altid elsket hjerteformen og har i mine designs forsøgt at fortolke motivet på ny, så de således er gjort mere moderne, eksklusive og tidløse. Skønheden i en hjerteformet diamant er uden sammenligning og er for mig den perfekte måde at anvende en diamant.

Er der andre former, du gerne vil udforske yderligere i dit fremtidige design?

Jeg kan godt lide at ‘arrangere’ verden omkring mig og har lyst til at skabe ting i forskellige materialer og former.

Skønheden i en hjerteformet diamant er uden sammenligning

Er der noget, du ikke har kastet dig over endnu, som du forestiller dig at skabe i fremtiden?

Jeg elsker at fortolke mine klassikere i nye materialer og arbejder på at udvide kategorien med nye glasobjekter. Jeg har altid været fascineret af, hvordan objekter kan fortælle en historie, og det er for mig en måde at udtrykke mig på i denne verden. Det er mit kærlighedssprog.

Du kan udforske hele Ensemble de Coeur-kollektionen her.

Ensemble Baronesse.

Læs ogå

8 aflange tasker vi craver lige nu