Shopping

Sommerkoncert med mads Langer i Tisvilde

- 15/07/2010

ELLEs Katrine Damgaard tilbragte i går en sommeraften i Tisvilde til de smukke toner af Mads Langer - han optræder igen i aften

Det er ikke nyt, at jeg er ellevild med Tisvilde. Ud over den smukke natur, fantastiske strand og sande sommerhusidyl, holder jeg meget af Helenekilde Badehotel, hvor hoteldirektør Alexander Kølpin denne sommer har sat kendte danske musikere på programmet.

I aftes stod menuen på Mads Langer, som gav intimkoncert til hotellets spisende gæster, der efter et fantastisk måltid kunne nyde tonerne af den unge danske kunstners stemme.

Med det blikstille hav i baggrunden nyder Mads pausen med god rødvin og dejlig jordbæris på badehotellets terrasse.

Hoteldirektør Alexander Kølpin.

Nærværende og charmerende gav Mads Langer en sublim koncert, og imellem sangene gav Mads sit publikum et kig ind bag facaden – vi hørte om barndomsvennerne Duné, samarbejdet med Kanonkongen om hittet You’re Not Alone og om Kings of Leon, som Mads i dag skammer sig over ikke at have kendt, da han mødte dem i New York. Der var latter, pift og klapsalver, og Mads fik tilmed restauranten til at nynne med, da han gav den gas til nummeret Fact-Fiction.

Sommerstemning på terrassen.

Til venstre i billedet har en yngre fan hevet farmand med over til Mads for at få en autograf.

I aften træder Mads igen på scenen i Tisvilde, og på www.helenekilde.com kan du læse mere om sommerprogrammet, som desuden byder på Hannah Schneider, Eran DD, Sko Torp og Rasmus Nøhr.