Annonce

Shopping i lufthavnen bliver (endnu) nemmere

- 13/06/2016

Med et nyt shopping-koncept fra Københavns Lufthavn kan du i helt op til 30 dage før afrejse shoppe løs i TAX FREE-butikken og få leveret dine køb lige til døren. Så slipper du for at have dem med videre på rejsen og har masser af god tid i Lufthavnen...

http://cdn.vidible.tv/prod/2016-06/07/5756d351e4b064b219bdb664_1920x1080_v1.mp4 autoplay:0

Ferieshoppingen starter for mange allerede, når de har passeret security i lufthavnen. Men selvom det kan være fedt at have et Carrie-moment, hvor du slentrer rundt med en masse shoppingposer og svinger kreditkortet i høj fart, er det ikke altid lige praktisk at tage indkøbene med videre på rejsen.

Nu er der godt nyt til dig, der vil benytte dig af TAX FREE-butikkens gode tilbud og samtidig have hænderne fri til at tjekke telefonen og balancere en varm kop kaffe med god tid til at ose rundt i Lufthavnen.

TAX FREE-butikken i Københavns Lufthavn har nemlig lanceret konceptet ’Home Delivery’, hvor du kan få varer købt enten online eller i Lufthavnen sendt direkte hjem. Stadig med de gode priser, du kender fra Lufthavnen, som altid ligger 20 procent under normalprisen på parfume og kosmetik i Magasin og Matas.

”Rigtig mange rejsende elsker øjeblikket, når de er igennem security og træder ind i TAX FREE-butikken. De ser det som starten på ferien og nyder at bruge tiden på lidt shopping. Med vores nye service kan de rejsende trække øjeblikket hjem i stuerne i op til 30 dage før afrejse,” siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Flere ting har skabt behovet for den nye service.

I dag er der eksempelvis mange, der kun rejser med håndbagagen, når de tager på korte storbyrejser. Og et stykke håndbagage sætter af gode grunde en begrænsning for, hvor meget du kan shoppe i TAX FREE-butikken – du kan for eksempel ikke have produkter på mere end 100 ml. med hjem igen, hvis du køber dem på vej ud.

Du kan benytte ’Home Delivery’, hvis du har en flybillet til en flyrejse inden for 30 dage og køber for mindst 500 kr. Leveringen er gratis.

Og er de praktiske indkøb på plads, inden du tager i Lufthavnen, har du mere tid til både at kigge og shoppe i de mange danske og internationale modebutikker, der byder på alt fra high street til luksus.

Tre måder at lufthavnsshoppe på:

· Den klassiske: Shop amok i TAX FREE-butikkens gode tilbud og tage indkøbene med i bagagen. Til sommerferien er en god solcreme et must!

· Home Delivery’: Bestil hjemmefra og få det leveret til døren, eller køb ind i Lufthavnen og få det sendt hjem på en valgfri dato.

· Pre Order’: Bestil hjemmefra og afhent varerne i Lufthavnen enten på udrejsen eller hjemrejsen. Du kan også bruge tiden i Lufthavnen på vej ud til at shoppe og så afhente varerne, når du lander igen.

Bliv inspireret af Stephania Potalivo og hendes måde at klare tax-free shoppingen inden flyveturen i videoen nedenfor…

http://cdn.vidible.tv/prod/2016-06/07/5756d351e4b064b219bdb664_1920x1080_v1.mp4 width:1920 height:1080 align:right autoplay:1