Shopping

Shoppeguide: Få den gotiske Halloween-stil med et touch af sort modemagi

- 28/10/2016

Halloween står for døren, og den amerikanske tradition har for alvor indtaget Danmark. Halloween er en rigtig hyggelig og festlig tradition, og nu har flere af de store modehuse givet os deres bud på, hvordan du kan holde en stilfuld Halloween. Derfor giver vi dig en shoppeguide med Halloween special.

Er du en af de heldige, der er blevet inviteret til en stor Halloweenfest, men gerne vil undgå et mindre flatterende Halloweenkostume, eller ønsker du blot at pifte dit hverdagslook op med et Halloween-item eller to, så skal du læse med lige her, hvor ELLEs moderedaktion guider dig til en super stilet Halloween.

Halloween betyder nemlig ikke længere udelukkende kiksede kostumer og alt for voldsom ansigtsmaling. I dag har flere af de store modehuse såsom Stella McCartney og Alexander McQueen nemlig valgt at sætte fokus på Halloween med stil. Gucci er også med på bølgen med den spritnye ”GucciGhost” kollektion.

Se ogsåShoppeguide: Sæsonens langskaftede støvler

Er du ikke klar til at gå all in med et fuldendt kostume, kan du sammensætte dit eget Halloween-inspireret look med eksempelvis gotiske detaljer, blonder og sløjfer. Du kan også pifte dit look op med makeup a la smokey eyes, røde læber og smukke sorte negle. Så er du mere end klar til en weekend i alle helgenes ånd.

Se med i galleriet nedenunder og bliv inspireret til en moderigtig halloween: