Shopping

Shoppegalleri: 10 ting til strandturen

- 31/05/2017

Strandsæsonen er startet, og selv om vejret stadig er skiftende, kan du sagtens gøre tasken klar til stranden. Derfor guider ELLEs moderedaktion dig i denne uge til, hvordan du får det perfekte strandlook - og ikke mindst de perfekte accessories hertil…

Inden længe siger kalenderen juni, og det betyder, at den første sommermåned er skudt i gang. Derfor kan du på godt begynde at pakke strandtasken og finde solbrillerne frem, så du er klar til den kommende sæson.

Sommeren betyder nemlig, at vi skal på stranden og sole, bade og hygge os med veninderne- og man kan heldigvis sagtens se cool ud, imens man gør det. 

Hop i en lækker strandkjole med en badedragt indenunder – gerne i en prangende farve. Tilsæt et par fine slippers, der både ser godt ud og nemme at bruge på stranden og gøre rene efter sandet.

Fyld tasken med masser af vand, et sjovt strandspil og husk at medbringe en god solcreme og en fin hat så du kan beskytte din hud mod de skarpe solstråler. Gå gerne efter en hat i flet for at få det casual strandlook. 

I galleriet nedenfor har vi samlet de vigtigste items til en god dag på stranden. God shopping og strandtur!

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

ELLE nyhedsbrev