Annonce

Sådan køber du Bottega Veneta og Dior bæredygtigt og til spotpris

27/05/2021

Drømmer du om en taske fra Bottega Veneta, et par splinternye New Balance sneakers, men vil du samtidig gerne handle bæredygtigt og måske spare penge? Så skal du til at Tise. Her kan du se ELLE-redaktionens favoritter fra den nye, hypede secondhand reseller-app.

Du kender det sikkert: Du falder for et par sandaler fra The Row, der viser sig at være udsolgt alle steder i din størrelse, eller du drømmer om en udsolgt Dior-taske, der måske også var lidt over dit budget fra ny. Eller, du tænker at en klassisk vintage trenchcoat fra Burberry eller de perfekt slidte 501’ere fra Levi’s er dét item, der kan redde dig fra alle dine kommende tøjkriser. Eller også har du det helt omvendt: du har alt for meget af de gode i skabet, som du desværre ikke får brugt, men som du ved kan skabe uanede mængder af glæde i en andens garderobe. Uanset hvad dit behov eller motiv er, er svaret det samme: Tise.

Tise er Nordens hurtigst voksende app for køb og salg af secondhand, og på det lille år, den har været i Danmark, er dens popularitet herhjemme steget med rekordfart. Og det forstår man faktisk godt. Appen er nemlig genialt bygget op, så den i brugerfladen minder om det, man kender fra Instagram, hvor man scroller gennem items til salg, og man kan følge de mest populære brugere, som blandt andre tæller danske influencers og stilikoner som Laura Lawaetz, Trine Kjær, Cecilie Haugaard og Freja Wewer.

Prøv Tise her

Det eneste der er svært ved Tise er at stoppe, når man først går i gang med at jagte mærkevarer og de nyeste trends. Her er alt fra ægte vintage, der vil skille sig ud som unikke fund i din garderobe, til sæsonens hypede items, som stilfulde kvinder af den ene eller anden årsag ikke får brugt. Og du kan endda være heldig at finde de mest eftertragtede tasker, sko eller kjoler, som slet ikke har været taget i brug.

Ud over at du kan være heldig at finde items og styles, der er udsolgt alle andre steder, eller at du kan spare penge på dine designerkøb, er det bedste, at du gør noget godt for miljøet ved at handle secondhand. Ved at købe eller sælge dit tøj secondhand er du med til at nedsætte produktionen af nyt, øge andelen af tekstiler der bliver genbrugt og spare på naturlige ressourcer der går til produktionen. Og det er da værd at tage med i købet, ikke?

Psst… Den 5. – 6. juni 2021 holder ELLE et eksklusivt online event med TISE, hvor hele ELLE-redaktionen sælger ud af deres garderober på ELLEs TISE-profil, elledk. Glæd dig til at shoppe sko fra Marni, kjoler fra Ganni, tasker fra Gucci og alt der i mellem. Følg med på Tises instagram story (@tisedenmark) den. 5. juni, hvor vi linker direkte til salget. 

I galleriet har ELLE redaktionen udvalg 10 items der er til salg på Tise netop nu, og som absolut gerne måtte finde vej til vores klædeskabe. Her er både de perfekte jeans, stiletter, en trenchcoat og et par sneakers, der snildt kunne blive en ny hverdagsfavorit.

Hvad er Tise?
Tise er en genial app for køb og salg af secondhand. Tise blev etableret i 2016 og har 1.8 millioner brugere i Norden. Tise minder meget om Instagram, på den måde gør den det nemt og inspirerende at sælge og købe brugt. Du kan følge de brugere du synes har god stil, like annoncer og få inspiration via editors picks’ lister. Laura Lawaetz, Cecilie Haugaard og Freja Wewer er nogle af dem der sælger ud af sin garderobe på Tise. Følg @tisedenmark på Instagram, og download app’en gratis via App Store eller Google Play. Download her.