Annonce

Sådan får du den fineste, franske efterårsstil

- 12/09/2019

Hvem vil ikke gerne ligne en fransk parisienne, når efteråret kommer? Vi guider til den fineste stil a la Paris med chikke styles fra VILA.

Efteråret i Paris er noget helt særligt … Himlens og husenes grå dække, duften af varme croissanter og ristede kastanjer og synet af chikke parisienner, der forener underspillet je ne sais quoi-attitude med raffineret hverdagselegance. 

Få kan som de franske femmes få jeans tilsat skjorte og trenchcoat til at se umanerligt luksuriøst ud stylet med flade ballerinaer eller en elegant høj hæl, røde læber og skødeløst hår, der falder på den helt rigtige måde.

Strik, 249,95. Køb her

Netop derfor er VILAs A/W 2019-kollektion inspireret af modens hovedstad, og med den franske it-girl og model Léa Bonneau i front, kommer essensen af Paris direkte ud til dig.

I kampagnen ses billedskønne Léa Bonneau i Paris’ stemningsfulde gader iført styles fra VILAs efterårs-kollektion, der er i butik og online lige nu. Den franske model er kendt for sin afslappede og chikke pariserstil, der ofte består af jeans, smarte slingback sko og en klassisk jakke eller stik. Hendes personlige stil og særlige franske udtryk gør hende til det oplagte ansigt for VILA-kollektionen. Kollektionen matcher de farver, man oplever, når efteråret indtræder i Paris, og træerne bliver orange og solen får et varmt, gyldent skær. Således byder kollektionen på styles i en behagelig brændt efterårsfarvepallette som okker, karrygul, flaskegrøn og råhvid og rummer styles med feminine detaljer som skjorter med bindebånd og slanke silkekjoler. C’est très parfait! 

Stylingtip

Enkelte elemeter i brændte farver giver en sensuel dybde til klassiske sort-hvide items.


I galleriet nedenfor har vi samlet vores favorit-items fra VILAs efterårskollektion, som tilsammen udgør den perfekte efterårsgarderobe til dig, der ønsker at få en lille bid af Paris ind i dine hverdagslooks. 

De viste items findes i din nærmeste VILA-butik eller på Vila.com. Alle priser er vejledende udsalgspriser. 

Læs meget mere om kampagnen med Lea Bonneau for VILA her