Annonce

Opgrader din forårsstil med accessories fra Adax

- 31/03/2017

Hvad skal du investere i for at blive forårschik på et øjeblik? Nogle gange skal der ikke mere til at forny din stil end et par enkle, nye accessories, som hurtigt kan give dét der ekstra touch, som vi alle drømmer om. Vi har udvalgt nogle af de sko og tasker fra Adax' foårskollektion, som kan lige præcis dét...

Har du købt tasken og de flade sko, som du skal gå foråret i møde med? Nogle gange skal der nemlig ikke mere til, end et par nye accessories, som kan pifte dit hverdagslook op på nul komma fem. 

Med den rigtige taske over armen og et par flade sko, bliver du forårschik på et øjeblik og er klar til at gå den lyse sæson i møde. Det eneste spørgsmål er blot: hvilken taske og hvilke sko, skal du vælge?

Det danske taske- og lædervarebrand Adax har lige nu masser af lækre tasker i forskellige farver, former og materialer, så hvad enten du mangler en hverdagstaske, du kan have med på job, en crossover-taske til shoppeturen med veninderne eller den lille fine bytaske, hvor der er plads til det mest nødvendige (iPhone, nøgle, pung og en læbestift), så finder du det i Adax’ nuværende kollektion.

Vi har samlet vores favoritter fra Adax’ aktuelle forårskollektion sammen med sæsonens to musthave loafers fra brandet, og samlet dem alle til dig i galleriet.

… Måske finder du din nye bedste ven, som du skal spankulere foråret i møde med?