Annonce

Object beviser, at man hverken behøver modeller eller brands for at fortælle sin historie

- 27/11/2017

Kan man lave en branding-video uden at bruge modeller - og uden at vise sit brand? Det er netop hvad danske Object har gjort i en ny video, der rammer Objects seje og personlige historiefortælling spot-on. Se videoen her.

Det danske brand, Object, har det seneste år gjort sig bemærket på den danske modescene med kampagnen I Am The Story. Her er de gået mod strømmen i den trendfokuserede modeverden, hvor tendensen er, at man næsten er videre til en ny trend, inden man er begyndt på den forrige. 
 

Det gør Object op med i kampagnen, I Am The Story, der blev rullet ud i foråret 2017 med den skønne sibirske topmodel Anya Lyagoshina i front. Sammen med Anya, der er bosat i New York og har en vild modelkarriere på CV’et, fik de vendt op og ned på den måde, de tilgår styling og branding på og skabte en autentisk kampagnehistorie, og skabte styles ud fra kampagnemodellens personlige stil og historie. 

 

Læs også: Mød topmodellen Anya Lyagoshina som er i front for Objects SS17-kampagne

 

Samme tilgang tog Object til efterårskollektionen i 2017, hvor de med den danske P3 Guld vinder, Soleima, sendte en kollektion på gaden, der var lige så elektro-lækker som den danske sangfugls stemningsfulde musikstil, og som passer til den tilbagelænede tilgang den Nørrebro-boende sangerindes personlige stil.

 

Begge I Am The Story kampagner er skudt i ’hovedpersonernes’ egene omgivelser, for at deres personlige fortælling kommer mest muligt til udtryk i kampagnematerialet. Anya danser i den første kampagne rundt i Willamsburgs gader, mens en grinende Soleima i efterårskampagnen ses i helt Polaroid-agtige snapshots i sit hjem på Nørrebro i København. Det er fint, det er ægte og det er anderledes forfriskende. 

 

Læs også: Object ft. Soleima: “Feminitet kan være lige dét, du ønsker det skal være”

 

… og nu tager Object altså skridtet videre og har lavet en video, der hverken har modeller – eller deres eget brand i front! Og det er sådan set ret cool, og rammer hele I Am the Story-fortællingen endnu mere på sømmet, end de foregående kampagner. Object er nemlig taget til London med et kamera under armen, hvor de har stoppet helt tilfældige kvinder på gaden, og bedt dem fortælle om sig selv og deres stil. Uden forberedelse. Uden manuskript. Uden styling. Bare en fortælling frit fra hjertet og som dem, de er. 

 

Og Objects kampagne-budskab har sjældent virket mere ægte: Se bare med i videoen her: 

 

I am the story from Object on Vimeo.

Har du også lyst til at slutte dig til Objects cool historie-fortælling, er der heldigvis masser af fine styles at komme efter i den kollektion, der er i butikkerne nu. ELLE har udvalgt 6 favoritter i galleriet nedenfor med direkte link webshoppen. Måske er din nye favorit (også) i blandt?