Shopping

Mors Dag: 10 gaver, du skal forære din mor

- 26/04/2017

Mors Dag er lige om hjørnet! Og hvis du, ligesom os, gerne vil overraske din mor med noget helt særligt, så læs med her, hvor vi har samlet 10 gaveideer til Mors Dag.

Snart siger kalenderen maj, og det betyder, vi snart skal fejre en kvinde som står os meget nær. Den 14. maj er det nemlig Mors Dag, og vi jagten på den helt rigtige gave er derfor sat ind.

Vi ønsker alle, at glæde vores mødre på Mors Dag, og derfor har vi fundet 10 gaveideer, du kan lade dig inspirere af, når du skal overraske din mor med en lille ting på Mors Dag.

Den oplagte gave til Mors Dag er selvfølgelig vores seneste hjertebarn her på ELLE-redaktionen: Anni Lu x ELLE ‘MOM’.-armbåndet, som er skabt ud fra en tanke om, at forsøge at gøre en forskel i kampen mod kræft. Derfor går alle pengene fra armbåndet også ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og vi er overbeviste om, at armbåndet vil gøre enhver mor derude glad. 

Læs også: Anni Lu x ELLE lancerer et særligt ‘MOM’-armbånd til fordel for Kræftens Bekæmpelse

I galleriet finder du vores 10 bud på gaven til din mor i anledningen af Mors Dag. God shoppelyst – og Mors Dag den 14. maj!

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.