Shopping

Middelhavsinspireret mad på Nørrebro og de trendy sneakers: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 20/01/2023

ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, har været en tur forbi en middelhavsinspireret taverna på Nørrebro, og så fremhæver hun de sociale mediers (måske) mest trendy sneakers pt. Her er denne Ugens udvalgte.

1

Keramik

Jeg fandt for flere år siden en fin Michael Andersen-vase på et loppemarked, og siden da har jeg holdt øje med hans keramik. Jeg kom for sent til denne tallerken hos @neroli.vintage, der er solgt. Ellers havde jeg slået til.

2

Louis Vuitton x Yayoi Kusama

Jeg elsker alt ved denne klassiker, der møder de legesyg, næsten børnede Kusama-prikker i den nyeste kollektion fra samarbejdet.

Taske, Louis Vuitton x Yayoi Kusama, 15.600 kr. 

3

Efterårstoppen fundet i god tid

Danske Nynne har denne uge delt dette billede fra sin pre-fall-23-kollektion, så nu ved jeg allerede, hvilken top jeg gerne vil gå ind i det spæde efterår i. Når den tid kommer.

4

Græsk på Nørrebro 

Jeg har endnu engang været en tur forbi den fine middelhavsinspirerede Taverna Blaaregn på Nørrebro, og jeg er endnu ikke gået skuffet derfra. Hyggeligt, lækkert og til gode priser. Bestil deres arancini.

5

Sokker, Anonymous Ism hos Norse, 200 kr. 

6

Late to the game

Jeg ved godt, Glenn Bechs bog 'Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet' ikke er ny-ny, men det er først for nylig gået op for mig, hvor fed den lyder, og hvor meget jeg gerne vil læse den. Jeg har sat mig et realistisk mål om minimum en bog om måneden i 2023.

7

Sneakers, Adidas hos Mytheresa, 1.000 kr. 

8

Pinky promise

Jeg lover ALT, hvis den her lillefingerring fra Jo Riis-Hansen finder vej til min hånd. 

9

Halsedisse i uld, By Malene Birger, 1.000 kr.