Annonce

Leder du efter lingeri, som klæder netop din krop? Så skal du shoppe hos dette brand

- 05/10/2022

Det skal være slut med at forlade prøverummet uden held, fordi ingen af de undertøjssæt, der ellers så så pæne ud på bøjlen, synes at være lavet til din figur. I den nye undertøjsserie Intimate by CHANGE Lingerie skal undertøj være både sexet og velsiddende – og vigtigst af alt skal du føle dig smuk, når du ifører dig det.

Blonder og silke, sløjfer og plisseringer. Undertøjsshopping bør være den ultimative selvforkælelsesstund, hvor du føler dig både tiltalende, smuk og ikke mindst hemmelighedsfuld. Ingen andre end dig ved, hvilke spændende sager du gemmer under tøjet.

Men måske har du oplevet, at dine sexede lingeridrømme langtfra bliver til virkelighed, når du står nede i prøverummet. Lyset er dårligt, alle vinkler på kroppen synes forkerte, og ikke en eneste bh i butikken passer.

Men selvom konfrontationen med det afklædte spejlbillede i prøverummet kan være svær, er det vigtigt at huske på, at alle kroppe er smukke og unikke – også din. Det er budskabet bag den helt nye undertøjsserie Intimate by CHANGE Lingerie. I denne artikel stiller vi skarpt på velsiddende undertøj, kærlighed til kvindekroppen og gode prøverumsoplevelser.

Bh’er til enhver barm

Det kan være grænseoverskridende at shoppe undertøj, og derfor er det vigtigt at shoppeoplevelsen bliver god og tryg, så du går hjem fra butikken med det helt rigtige sæt.

Den første og største forudsætning for en succesfuld shoppeoplevelse er at finde bh’en der passer. En bh skal helst sidde, som var den lavet præcis til dig. Hvis undertøjet strammer de forkerte steder, og alle styles, du prøver, synes forkerte, kan et prøverum pludselig føles meget småt og varmt.

Det er netop derfor, CHANGE Lingerie værner særligt meget om den gode rådgivning og rigtige pasform. Det danske undertøjsbrand ser det som sin vigtigste opgave, at du skal føle dig tryg, når du shopper lingeri. I bund og grund handler det om at fremhæve det, der gør din krop til noget helt særligt.

Triangle-bh i 'Dahlia'-style.

Med disse værdier for øje, har CHANGE Lingerie lanceret sin nye Intimate-serie, der inkluderer styles i smukke designs, med og uden bøjle. Serien har et feminint udtryk, som leger med formerne og udfordrer konventionerne. Intimitet er et flygtigt begreb, som kan have mange betydninger, alt efter hvem vi spørger. Med Intimate-serien skaber CHANGE Lingerie et rum for netop intimitet, og med spørgsmålet ’What is intimacy to you?’ er din intimitetsfølelse i fokus. Det er derfor, undertøjsserien inkluderer moderne og minimalistiske styles til alle anledninger, alle de kvinder, du er – og alle de former for intimitet, du rummer.

I serien kan du være sikker på at finde lingeri, der passer dig – uanset om det skal være basic styles i bomuld eller festligere varianter med blonder og similisten.

I fællesskab med personalet kan du finde frem til både størrelse og model – og du kan trygt besøge prøverummet i butikken. Spejlet sidder rigtigt, lyset er flatterede, og personalet bringer dig gerne de styles og størrelser, du måtte efterspørge.

Alt er tilladt

Hos CHANGE Lingerie handler undertøjsshopping ikke bare om at finde den gode bh i rette pasform; det handler mindst lige så meget om, at du føler dig smuk og tilpas i egen krop, når du går fra butikken. Her er alle kroppe smukke, alle bryster unikke, og mantraet lyder, at bh’en skal passe dig, ikke omvendt. Kroppen skal vises frem – for den er lige, som den skal være. Det skal være slut med at tænke på blonde-bh’er som et særligt privilegie for de få og tro, at alle andres former er mere sexede end dine.

Balconette-bh i 'Rose'-style.

Bh i mesh og blonde i 'Felicia'-style.

Basic styles med et sporty udtryk er perfekte til den travle hverdag, hvor komfort er i højsædet. Skal du til fest, eller har du lyst til at give hverdagen lidt ekstra spice, kan blondebroderi på transparent mesh gøre underværker. Nogle gange kan fornuft og forføring gå hånd i hånd, og på sådanne dage kan lingeri med sløjfer og feminine detaljer i bløde materialer være det rigtige valg.

Intimate-serien har både sporty vibes og feminine fornemmelser i smukke farver, der passer perfekt til efterårssæsonens æstetik, og vi guider til dem herunder.

Sporty spice

Vælg en softbra for det ultrabehagelige fit. ’Drew’ er go-to bh’en for et sporty og seamless fit, der fungerer både til hverdag og fest, mens ’Melanie’ har samme komfortable pasform, bare på den lidt mindre dækkende måde. Brug din soft bra under en basic tee eller en festtop, eventuelt med kig til din bh.

Fin og feminin

’Rose’ er til dig, som vil være velklædt fra dit inderste til dit yderste. Stylen er udformet med mesh-detaljer og blondebroderi, mens balconette-fittet sikrer dig støtte og perfekt pasform. Det samme gælder ’Sia’, som med blonder på mesh giver diskret kig til brystvorten.

Til hverdag og fest

Triangle bh’en er perfekt til dig, hvis du er glad for et behageligt fit med dyb kavalergang, der fås både med og uden padding. De yder god støtte til små- og mellemstore barme, og de fås i både med og uden bøjle. Vælg ’Dahlia’ for en bh med padding, og vælg Felicia for en let pasform og et sexet, sheer look.

Bh og trusser i 'Drew'-style.

Flot fylde

Sidst, men ikke mindst, inkluderer Intimate-serien også ’Fleur’. Det er en behagelig bh med let push-up i et minimalistisk design, som giver flot fylde og er usynlig under t-shirten.

Alle styles fås i øvrigt som sæt med trusser, hvor du kan vælge mellem hipster, tai og string. Se hele lingeri-serien herunder – og shop alle styles lige her.

Intimate by CHANGE Lingerie

Intimate-serien fra CHANGE Lingerie er stilfulde og enkle designs med rene linjer, der fremhæver dine kvindelige former. Alle styles er lavet med stort fokus på pasform og funktionalitet. Gå på opdagelse i hele sortimentet og læs mere her.
Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bruger, eller hvilken style du egentlig mangler i garderoben, kan du altid finde vejledning i deres butikker landet over.