Annonce

Julens fineste accessory er landet

- 06/12/2019

En af julens store trends er, at der ikke skal spares på glimmer og glitter. I samarbejde med Becksöndergaard har ELLE lavet en hårbøjle, der får dig til at stråle til alle julens fester.

Det er ikke til at komme uden om: Jul, nytår og alle de dertilhørende fester er over os, og det er om noget den tid på året, hvor du sagtens kan skrue op for charmen, hvad angår dit outfit.

Særligt i år, hvor alle de store modehuse har talt i kor: Du skal ikke spare på hverken glemmer, pailletter, shiny overflader og metallic referencer, når du juleklokkerne kimer til fest.

Fra Bottega Veneta til Dries van Noten og Paco Rabanne, er der dømt ’disco delight’ over hele linjen; både på kjoler, sko og accessories.

Danske Becksöndergaard, der er verdensmestre her til lands i at lave de fineste sæsonaktuelle accessories, brillerer også på accessory-fronten denne december: Du finder masser af tasker, spænder og hårbøjler, der er dækket i glimmer uanset hvilken vej de vendes. Og den allerfineste hårbøjle er (i al beskedenhed) lavet i samarbejde med ELLE. Hårbøjlen er tætbesat af små, juvelformede glimmerkrystaller og changerer i sæsonaktuelle flaskegrønne og sølvfarvede nuancer.

Den mørkegrønne nuance er valgt af ELLE-teamet, fordi den smukt repræsenterer en anden af julens store trends; den vi i ELLEs december-udgave kalder ’new minimalism’. Her har ELLEs modeteam fremhævet juvelfarver som dyb smaragdgrøn, forførende rubinrød og mørk safirblå som nøglefarver til julens look. Farverne giver instinktive associationer til ædelsten, hvilket giver ens outfit et eksklusivt udtryk, der perfekt understreges med en smuk hårbøjle som prikken over i’et.

Sæt hårbøjlen sammen med en festlig pailletkjole, når du skal til julefrokost eller til nytårsfesten, eller lad den lyse op juleaften til et pænt outfit med en flaskegrøn knælang lædernederdel og en grå silkeskjorte.

Psst… hårbøjlen passer også perfekt ned i en julesok som adventsgave eller julegaven til din veninde. 

Hårbøjlen lanceres fredag den 6. december og sælges eksklusivt på becksondergaard.dk ELLE x Becksondergaard-hårbøjlen i limited edition og koster 249 kr.

Køb ELLE x Becksöndergaard hårbøjlen her