Shopping

Josephine Aarkrogh: 11 ting jeg ønsker mig til mors dag

- 06/05/2024

Hvad skal du give moren i dit liv i mors dags gave? Lad dig inspirere af Creative Director Josephine Aarkroghs ønskeliste.

Blomster

Ja, det oplagte, men sikre valg. Den smukkeste buket får du i min optik hos Tableau.

1

Godnat

For en småbørnsmor som mig er noget af det, der står højest på ønskelisten en lur. Gerne i nyt (eller bare nyvasket) sengetøj. 

Sengetøj, Tekla, fra 1.000 kr.

2

Forårssko

Måske ikke det åbenlyse valg, men hvem ville ikke blive glad for et par fine sko? Da jeg så disse på ELLE-stylist Sidsel Alling blev jeg øjeblikkeligt forelsket.

Ballerinaer, Mr. Larkin, 2.600 kr.

En date

Jeg ønsker mig en date med min mand snart. Om det er en morgenkaffe på vej på arbejde eller en middag ude (Restaurant Mangia er en evig favorit hos mig) er næsten ligegyldigt, så længe det handler om dedikeret kærestetid.

Et abonnement på ELLE er noget, jeg vil give i gave, til de mødre jeg kender. Det første ELLE  i "nye klæder" kommer d. 30. maj, og du kan tegne et abonnement ved at skrive til abo@elle.dk.

3

Et smykke

... dog ikke et armbånd, men en ankelkæde der vil hænge på mig hele sommeren.

Ankelkæde, Anni Lu, 450 kr.

4

En maske

Jeg elsker Mantles ansigtsmasker og deres nye 'The Miracle Mask' er endda på tilbud lige nu i anledningen af mors dag.

'The Miracle Mask', Mantle, nedsat til 532 kr.

En sweet treat

Jeg er i tvivl om chokolade og søde sager mere hører Valentine's Day til, men hvis du vil ramme plet i mit mor-hjerte går du ikke galt i byen med en is fra Social Foodies. Kan jo sendes som hilsen på Wolt - en gestus børnene helt sikkert også vil kunne lide.

5

En fin bh

Måske også i Valentine's-kategorien, men lækkert undertøj kan man altid bruge. Jeg elsker Love Stories' bløde og fine bh'er. 

Bh, Love Stories, 525 kr.

6

... og trusser

Og nu vi er i den afdeling er disse trusser da heller ikke til at stå for.

Trusser, Cou Cou Intimates, 240 kr.

7

En skøn gave

Alle mødre fortjener en ting (eller et besøg hos) I Love Beauty ved Kongens Have, der har de skønneste beautyprodukter. Jeg gad godt prøve denne highlighter-stick.

Highlighter-stick, Westman Atelier, 380 kr.