Shopping

Josefine H.J x NA-KD: ”Jeg ville gerne lave noget, der ville komme som en overraskelse for folk”

- 21/06/2022

Josefine Haaning Jensen er snart klar med endnu et samarbejde med NA-KD. Få et smugkig på kollektionen her.

Josefine Haaning Jensen er en af landets mest populære influencere med en følgerskare på 1.2 millioner, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at hendes designsamarbejder med tøjbrandet NA-KD bliver revet væk.

Nu er influenceren, der er kendt som Josefine H.J på Instagram, snart klar med endnu en kollektion i samarbejde med tøjbrandet.

Kollektionen, der har fået navnet ’The Reinvention’, kan købes online den 10. juli, men allerede  den 22. juni er det muligt at købe udvalgte styles fra kollektionen, når Josefine H.J slår dørene op til en eksklusiv pop-up på Tableau i København.

I anledning af pop-uppen har vi talt med Josefine om hendes nye kollektion.

Hvad er inspirationen bag kollektionen?
“Jeg ville gerne lave noget sjovt og noget anderledes – og noget, der ville komme som en overraskelse for folk. Jeg elsker kjoler og farver, men det er oftest noget, jeg har på i mit private liv, hvor jeg på Instagram er mere casual og afdæmpet i farverne. Så jeg syntes, det ville være rigtig spændende at lukke folk ind i et univers, som jeg også elsker, og som bare skal være sjovt, farverigt og feminint.”

Hvordan vil du beskrive din egen stil, og hvordan er den afspejlet i kollektionen?
“Min egen stil er nok et mix af basic pieces og lidt mere specielle, vovede pieces – og denne kollektion er så bare 100 procent de specielle pieces.”

Er der en ting i kollektionen, du er særligt glad for?
“Jeg elsker bandeau-kjolen, som kommer i hvid, beige og sort, og så elsker jeg tube-minikjolen med palietter, som kommer i blå, hvid og sort. Det er igen et perfekt eksempel på min stil: Et af de mest basic pieces i kollektionen sammen med et af de mest larmende pieces i kollektionen.”

Dine tidligere kollektioner med NA-KD er blevet revet væk. Hvordan er det at se det tøj, du har designet, på mennesker ude i virkeligheden? Kan du huske første gang, det skete? 
“Det er en ret vild følelse, der var specielt en af jakkerne fra min kollektion i vinter, som jeg så flere af om dagen i de kolde perioder. Jeg tror, at første gang, jeg så et piece, var, da en pige på gaden gav mig en thumbs up og råbte: ’du har seriøst lavet de bedste jeans, tak!’, og så havde hun er par af jeansene på. Det varmer mit hjerte så så så meget, at jeg har fået så meget støtte fra mine følgere, som jeg har. Det havde jo aldrig været muligt uden dem. Jeg er meget taknemlig.”

Udover at udgive kollektionen online bliver der også en eksklusiv pop-up i København. Hvorfor har du valgt at gøre det sådan? 
“Da kollektionen nærmest er 65 forskellige kjoler, følte vi, at der var vigtigt, at folk kunne få lov til at mærke, prøve og føle. Jeg ved selv, hvor svært det kan være at købe kjoler online, så det var primært derfor. Og så fordi jeg havde en drøm om at skabe et lille univers i elskede Tableau.”

Din pop-up 22. juni bliver med udvalgte items fra kollektionen – hvad har du udvalgt og hvorfor?
“Der var umuligt for os at få alle styles med, så jeg har valgt et mix af styles. Nogen lidt mere out there mixet med nogle mere safe choices, hvis man nu ikke er til palietter og farver. Jeg prøvede sådan nogenlunde at ramme lidt for enhver smag.”

Du kan shoppe udvalgte items fra kollektionen 22. juni fra 10-16 hos Tableau, Store Kongensgade 50. Hele kollektionen kan købes online fra 10. juli. Indtil da er flere styles fra Josefines tidligere kollektioner stadig tilgængelige. De kan købes her

Læs ogå

Josefine H. J.: “Jeg har været så bange for, hvad folk tænkte om mig, men jeg er, som jeg er”