Annonce

Invitation: Triumph Flex Smart x ELLE Læserevent d. 8. maj

- 26/04/2023

Programmet står på ærlig snak, lingerie-shopping og goodiebags, når ELLE og Triumph inviterer dig på besøg. Glæd dig til en spændende talk med Naima Yasin og Rebecca Laudrup om undertøj, der møder alle dagligdagens behov, gratis fitting og særligt gode rabatter. Læs mere, og tilmeld dig lige her.

Er du også altid på udkig efter behageligt undertøj, der giver dig den perfekte pasform og samtidig passer til din travle hverdag?

Så skal du med, når ELLE og Triumph inviterer til et eksklusivt, lærerigt og spændende event i København, som står på lige dele kropssnak og naturligvis et glas bobler til dem, der har lyst. Det er vigtigt, at undertøj sidder rigtigt, og derfor tilbyder Triumph selvfølgelig også en personlig fitting til netop dig. 

Arrangementet foregår i Triumphs flagshipstore på Vimmelskaftet i København, hvor Naima Yasin og Rebecca Laudrup kommer forbi til en snak med ELLEs redaktionschef Nikita Andersen om ærlige følelser og mental pleje. Ikke mindst kommer snakken til at berøre de multifacetterede følelser, livet byder på – og hvordan dit undertøj skal være fleksibelt i forhold til komfort og brug, så dit inderste også er rigtigt til alle de situationer, du møder i en alsidig hverdag.

Under arrangementet vil Triumph i øvrigt præsentere dig for en helt ny undertøjsserie, Smart Flex, som er designet til at give komfort og støtte uden at gnave. Smart Flex er designet til at sidde, så du føler dig tilpas og stolt af din krop, når du har det på – og så det møder alle de behov, du har i din hverdag. Undertøjsserien, der er lavet af genanvendte strækstoffer, tilpasser sig din krop og kan bruges, uanset hvad din dag byder på af arrangementer og situationer. Kom med til eventen, og mærk selv forskellen.

Undervejs i arrangementet tilbyder Triumph, som tidligere nævnt, en personlig fitting, hvorefter du kan shoppe dit foretrukne undertøj med 20% rabat, hvis du har lyst. Du forlader naturligvis heller ikke eventen uden en goodiebag.
 

Praktisk information

Hvor: Eventet foregår i Triumphs flagshipstore på Vimmelskaftet 43, 1161 København K
Hvornår: d. 8. maj i tidsrummet 18.00-20.00.
Tilmelding: Tilmeld dig her. Det koster 20 kr. at deltage i arrangementet.