Annonce

Her kan du købe din efterårstaske til en helt særlig, favorabel pris

- 29/10/2019

Er du (også) på jagt efter den perfekte taske til at spice efteråret op? Så er der gode nyheder forude - Adax afholder nemlig lagersalg i denne uge, og det vrimler med tasker til særdeles favorable priser. Vi guider dig til hvor og hvornår, du skal sætte kryds i kalenderen…

Shoppere, crossbody-tasker og håndtasker – hos det veletablerede taskebrand, Adax, finder du mange former for smukke tasker i god kvalitet – og nu til særdeles favorable priser netop i anledningen af Adax’ lagersalg i denne uge.

Uanset om du er på jagt efter en ultimativ hverdagsshopper, som er perfekt til en travl uge på farten, en håndtaske til de mange julefrokoster, der står for døren, eller du måske blot har brug for lige dén taske, der kan lyse efteråret op – så er lagersalget værd at aflægge et visit. Og hvilken bedre undskyldning for at tage en veninde under armen og besøge lagersalget, hvis du både kan få efterårstasken i hus og tilmed spare penge?

Lagersalget finder sted torsdag den 31/10 og fredag den 1/11 fra. kl. 14.00-20.00 samt lørdag den 2/11 fra kl. 10.00-14.00 på adressen: Vestre Hedevej 18, 4000 Roskilde. Der bliver løbende fyldt op med nye varer alle dage, og samtidig vil der minimum kunne spares 50% på alle varer.

Så er der ikke andet at sige end: Happy shopping!

Psst! I galleriet nedenfor får du et sneak peak på et udvalg af de tasker, der blandt andet kan shoppes ved Adax-lagersalget: