Annonce

Her er efterårets fineste AW20/21 kollektion på budget

20/09/2021

Efterårsmånederne er på vej, og de kommer før vi ved af det. Det betyder, at det bliver tid til at trække i de varme jakker, og at halstørklædet igen bliver din yndlings-accessory. Men selvom koldere temperaturer lyder stygt, kan du godt glæde dig: Vero Moda har igen lanceret en efterårskollektion, der både kan holde dig varm og ikke mindst smart klædt på, når de køligere dage nærmer sig.

Vi kan ikke benægte det: Der er udsigt til regn og blæst i de næste måneder. I det lunefulde efterår skal man tænke sig om en ekstra gang, når man klæder sig på, og være forberedt på al slags vejr. Tricket ligger ofte i flere lag, så man kan være sikker på, at det hverken er for koldt eller for varmt, og at man er skærmet mod den regn, der som bekendt har det med at falde fra en ellers skyfri himmel.

Med andre ord er efteråret den tid på året, hvor man skal få mest ud af øjeblikket, da man aldrig rigtigt ved, hvor længe en solstråle eller en lun brise varer ved. Og det er der egentligt noget ret smukt ved. Netop den stemning har Vero Moda fanget essensen af i deres nye efterårskampagne, Inside Out, der balancerer mellem de sidste sensommervibes, der stadig findes drypvis udenfor, og den leg og nydelse, der opstår når vejret tillader det, og samtidig har fokus på de hyggelige inde-øjeblikke som bliver flere og flere i takt med at sæsonen skifter og temperaturerne daler. Kollektionen beviser at et klassisk efterår hverken behøver være gråt eller kedeligt… og vigtigst af alt, at det ikke behøver koste en formue at være efterårschik.

Kollektionen består af gode og klassiske basic items som suits, der har fået modigt twist af turkis, pink og mørke blomsterprint, som er med til at bryde den sæson, der ellers er præget af farver uden meget spræl i. Kollektionen er desuden rig på gode striksweatre med underspillede detaljer, hverdagskjoler, der kan dresses op og ned over jeans eller med grove støvler til hverdag, skjorter med store kraver, der kan pynte under en sweater, og ikke mindst overtøj og frakker, der ikke bare holder dig varm og skærmet mod kølige regndråber, men også tilføjer flotte, boxy silhuetter til dit outdoor look. Og med de små drys af gul, lilla, turkis og pink, kan du glemme alt om grå og triste dage, selv når vejret ikke just er opmuntrende.

Vero Modas AW20/21 kampagne er skudt med de internationale topmodeller Steffi Cook, Jennifer Xu og danske cool-cat Nadja Bender, som ses lege rundt i de stemningsfulde, regnvåde københavnske gader i de fine efterårsstyles.

 

I galleriet nedenfor kan du se nærmere på kampagnen og klikke direkte videre ind på Vero Modas webshop, så du kan komme hjem og sætte kulør på dit efterår.