Shopping

Guide: Her er de 8 bedste julekalendere til dig, der ikke kan lide chokolade

- 14/11/2022

Er du en af dem der, ikke er til chokolade-julekalendere, findes der masser af andre julekalendere til dig, der elsker selvforkælelse og andre søde sager i julen.

Selvom det måske kan være svært at tro, at der findes nogle, der ikke kan lide chokolade, er det alligevel tilfældet for flere, inklusiv undertegnede, der langt hellere vil forkæles på anden vis.

I juletiden kan det dog være svært at styre udenom chokoladen, hvis du også er vild med daglige gaver i form af julekalendere. For her er det ofte chokoladen, der fylder og forsøder juledagene.

Heldigvis er der dog jule- og adventskalendere derude, der byder på langt mere – og langt bedre ting – end chokolade. Om så du er til lækre skumfiduser, velduftende produkter eller lækkert legetøj til gode stunder med dig selv.

Herunder har vi samlet otte af de bedste julekalendere til dig, der helst undgår chokoladen og vil have mere ud af dine julegaver.

1
Foto: PR

Elsker du vingummi, men vil gerne opleve en ny version af den søde snack, er luksusversionen fra danske Wally & Wiz perfekt til adventshyggen. 

Adventskalender, Wally & Whiz, 379 kr.

2
Foto: PR

Få nogle af årets bestsellere og beauty-favoritter fra luksus-webshoppen Net-A-Porter, der har samlet lækre produkter til hele 25 dage.

Julekalender, Net-a-Porter, ca. 2.000 kr.

3
Foto: PR

Gør julen lidt sødere for dig og/eller din partner i soveværelset med adventskalenderen fra Peech, som byder fire nyheder, der lægger op til lækker afslapning og nydelse.

Adventskalender, Peech, 995 kr.

4
Foto: PR

En af de godter, der for mange hører til i julen, er skumfiduser i enten varm chokolade eller ristet på åben ild. Er du en af dem, så er gourmetversionerne fra The Mallows måske lige noget for dig.

Julekalender, The Mallows, 300 kr.

5

Gør noget godt for dig og din vinterhud, og forkæl dig selv med vegansk hudpleje og makeup med adventskalenderen fra Ecooking. 

Adventskalender, Ecooking, 550 kr.

6
Foto: PR

Gå all-in på en luksushverdag i julen med julekalenderen fra Dior, der indeholder alt fra dufte og hudplejeprodukter til makeup og duftlys.

Julekalender, Dior, ca. 3.640 kr.

7
Foto: PR

Er du vild med te, er julekalenderen fra det legendariske tehus A.C. Perchs lige noget for dig. Der er flere versioner, der alle sammen indeholder de fineste æsker og den lækreste te.

Julekalender, A.C. Perchs, ca. 475 kr.

8
Foto: PR

Med den populære  adventskalender fra 'I Love Beauty' kan du selv bestemme, hvad prislejet skal være, ligesom du kan komme med personlige ønsker til, hvad du drømmer om at finde i kalenderen.

Skræddersyet adventskalender, I Love Beauty, fra 500 kr.

Læs ogå

17 nye julefilm- og serier, du skal se i år