Annonce

Find dit drømmekøb hos luksus secondhand-butikken The 2nd Edit

- 24/01/2017

Drømmer du om den klassiske, quiterede Chanel 2.55 taske eller Louboutin-stilletterne med de knaldrøde såler? Så skal du kende luksus secondhand butikken The 2nd Edit, hvor danske kvinder med misundelsesværdige garderober sælger deres smukke garderobeitems videre.

Mange kvinder sukker efter den. Chanel-tasken. Eller Louboutin-skoene med de karakteriske røde såler. Men det er ikke alle, hvor det er et realistisk scenarie, at erhverve sig de kostbare pynteting fra ny.  

Men det er dog stadig muligt at fylde skabet med de lækre(ste) brands og udsøgte designervarer, hvis man køber tingene second hand – og second hand er i dag en langt mere eksklusiv affære, end det var for et par år siden. 

Internationalt har online luksus secondhand-butikker som Vestiare Collective været frontløber i secondhand spurten, og herhjemme har vi vores helt egen pendant, nemlig siden The 2nd Edit, der bugner af luksusvarer som Chanel, Saint Laurent, Louboutin og danske favoritter som Ganni og Heartmade. 

Læs også: Cheap’n’Chic: Color me happy!

På The 2nd Edit sælger både velklædte danske kvinder og stilfulde influencers deres designer-items videre, og som køber har man fuld sikkerhed når man handler, da The 2nd Edit validerer og kontroller alle varer, der er til salg på siden. 

Det er med andre ord lige så let og trygt som at handle på din yndlings webshop, og hvis du selv ligger inde med fine sager, der savner et nyt hjem er det også legende let at oprette en profil på The 2nd Edit og sælge sit tøj videre. Faren for, at man kommer til at bruge penge hurtigt derinde igen, er dog stor. 

The 2nd Edit blev stiftet i 2015 af Christian Scheel Tost, der siger, at luksus second hand shoppen har oplevet en tiltagende stigning i interressen for genbrugsvarer, i takt med at forbrugerne – og modeverdenen – har øget fokus på bæredygtighed og genanvendelse. 

Forbrugerne vil ikke længere købe nyt og smide ud, bare fordi; det skal være kvalitet. Det afspejler sig også i high-end second hand markedet, da det så betyder at items kan videresælges til en fordelagtig pris – netop fordi items bliver produceret i bedre kvalitet og fordi forbrugerne passer bedre på deres ting og har en interesse i at beholde deres værdi bedst muligt.” Siger ejeren af The Snd Edit, Christian Scheel Tolst, der tilføjer, at The 2nd Edit også udfylder en plads i markedet vore forbrugererne foretrækker at shoppe online frem for fysisk – og med The 2nd Edits validerede forretningsmodel har forbugerne en sikkerhed, når de handler high-end secondhand online, som ikke findes andre steder.

På The 2nd Edit finder man en fane, der hedder “Influencers”, hvor særligt udvalgte danske kvinder sælger ud af deres (misundelsesværdige) garderober. Blandt andet sælger den populære blogger, Marie Jedig, ud af sine items side om side med Caroline Flemming og flere medlemmer af ELLE-redaktionen. 

Besøg The 2nd Edit her og lad dig forføre af et slaraffenland af (brugt) luksus

I samarbejde med ELLE har The 2nd Edit besøgt fire stilfulde influencere, der både køber og sælger items på luksus second hand shoppen, og kigget ind i deres garderober. 

Det er blivet til fire garderobevideoer, og du kan se de to første med Marie Jedig og Caroline Plummer her: