Annonce

Find din indre sommer-parisienne frem med Vilas S/S 2016 sommer-kollektion

- 10/05/2016

Sommeren har endelig vist sine første tegn, og hvilken bedre anledning til at påbegynde et lækkert sommer-look med inspiration fra de parisiske kvinder og deres chikke stil. Med Vilas S/S 2016-kollektion kan du netop finde din indre sommer-parisienne frem og tage forskud på sommeren allerede nu...

Så snart temperaturerne sniger sig opad, skifter enhver pariserinde med respekt for sig selv den sorte garçonne-chikke garderobe ud med et løst og flagrende bohemelook a la Brigitte Bardot og Jane Birkin i Saint-Tropez.

 

Vilas S/S 2016- kollektion er dedikeret til præcis din indre sommer-pariserinde. Alt, hvad du skal gøre, er at tilsætte gladiatorsandaler, løst hår og solkysset hud.

 

Hvis du ikke helt kan se bort fra din garçonne-side, er et ensfarvet todelt sæt a la jumpsuit perfekt til både byen og sommerlandet, og du finder masser af fine bud på sæt i Vilas S/S 2016-kollektion. 

 

En anden klassiker i den pariske sommer-garderobe er den fine bohemekjole, som gør noget ved både bevægelser og attitude; det er som om, at man bliver fransk, feminin og flirtende på én og samme gang. Trés bien!

 

Lad dig inspirere til det lækre parisiske sommer-look a la Vila og côte d’Azur-stemningen i galleriet nedenfor…

 

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet.