Annonce

Designfavoritter til vores work- & staycation i hjemmet

- 08/12/2021

Vi er efterhånden blevet vant til at bruge flere timer i hjemmet, så hvorfor ikke gøre det til en luksus. Det danske modebrand Karen By Simonsen udvider nu med det eksklusive livstilsbrand Karen By Simonsen Home, hvor du kan opgradere hjemmet, både hvad angår interiør og det som vi iklæder os når vi er hjemme.

Hvis der er noget som vi elsker, så er det at opgradere vores liv i hjemmet. At inkludere delikate elementer i vores bolig, som giver os en følelse af at befinde os på et fem-stjernet luksushotel, i egne rammer, på et splitsekund.

”Efter at verden har ændret sig, bruger vi alle langt mere tid i hjemmet. Grænserne mellem fritid og arbejde flyder sammen og det kan være svært at skelne”

Ifølge Karen Simonsen er det ekstra vigtigt, at vi implementerer en luksus i vores hjem og hverdage, som bidrager til at vi kan sætte farten ned og huske at pleje os selv. Men hvordan indretter vi vores hjem med mere comfy luxury? Og hvordan klæder vi os på, til at leve et arbejdsliv i hjemmet på en behagelig men stilfuld maner?

Vi har samlet vores favoritter fra Karen By Simonsen Home, der meget gerne må ligge under vores juletræ i år.

Den første kollektion ’Silent Moves’ består af stilfulde pyjamas, delikat loungetøj, lækre håndklæder og crispy sengetøj. Hele kollektionen er produceret i naturmaterialer, som føles skønne mod huden og designet i smukke himmelblå, dusty pink og jordfaver. Silent Moves sender vores tanker hen mod tiltrængte wellness-ophold og giver os lyst til at forvandle vores liv i hjemmet til mere luksuriøse stay- & workcations.

Du kan finde mere inspiration fra Karen By Simonsen Home på karenbysimonsen.com

Til de langsomme dage

Vi elsker at gå rundt i hjemmet i afslappende tøj, når det er lækkert design og god kvalitet. Disse to sæt pyjamas er både ultra feminine og cool. Dem kan vi sagtens have på en hel weekend.

Foto: PR

Langærmet skjorte, 699 kr. Køb her.

Bukser, 699 kr. Køb her.

Foto: PR

Langærmet skjorte, 699 kr. Køb her 

Shorts, 399 kr. Køb her

Til dit soveværelse

Forkæl dig selv med dette ultra crispy sengelinned, som giver den helt rigtige hotel-feeling. Der er intet bedre, er der?

Foto: PR

Sengelinned, 899 kr. Køb her.

Til badeværelset

Håndklædet er nok et af de vigtigste elementer i en instant wellness-oplevelse. Designet skal være afdæmpet og klassisk og så skal det være blødt. Vi ønsker os et (eller flere) i hver farve, tak! 

Foto: PR

Håndklæde, 299 kr. Køb her

Foto: PR

Håndklæde, 299 kr. Køb her.

Til hjemme-arbejdspladsen

Når vi arbejder hjemme, er det vigtigt at vi får stået op, taget et bad og ifører os et outfit som både er ideelt til skærm-møder, men som samtidig er virkelig behageligt at have på. Vi drømmer om denne sweatshirt-kjole, som har den helt perfekte kombination af business & pleasure.

Foto: PR

Sweatshirt, 699 kr. Køb her.

KAREN BY SIMONSEN HOME

Stilfuldt nattøj, lækkert loungewear og håndklæder, og sengetøj i matchene farver nu samlet i et univers af Karen By Simonsen. Livstilsmærket Karen By Simonsen Home er inspireret af den måde vi lever på derhjemme efter pandemien, hvor vi har det sjovt med vores venner over brunch, går en tur med hunden i vores nattøj eller kaster et håndklæde over skulderen før et hurtigt dyp i vandet.
Hvorfor ikke gøre hyggelig påklædning til en æstetisk oplevelse i naturlige og bæredygtige materialer?