Annonce

Derfor er et par sneaks, en støvle og en festsko alt du behøver i din skogarderobe dette efterår

- 09/09/2019

ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen guider dig til hvordan du skaber tre anvendelige hverdagslooks med tre essentielle skostyles fra de trendbaserede skobrands B&CO og CULT

Vi havde knap vendt kalenderbladet fra lune og lyse august til september, før vejret slog om, og efteråret ankom og kaldte på, at støvler og jakker skulle frem fra gemmerne. Men hvordan får man sine hverdagslooks til at spille her i overgangstiden? Og hvad nu hvis man har en hverdag, der kræver at man både skal se præsentabel ud i både private og professionelle sammenhænge og samtidig være praktisk nok til at man kan komme rundt?

Det er noget af en styling-balance, og derfor har vi spurgt ELLEs Fashion Coordinator, Siw Melchiorsen, til råds om, hvordan hun sammensætter sine looks, så hun kan gå direkte fra arbejde, til kaffedates og til fest.

Siw siger, at stylingen starter med valget af sko, der er afgørende for lookets samlede udtryk, og at hun med få, nøje udvalgte sko kan sammensætte looks, der nemt går til hverdagens mange aftaler.

Dette efterår er der særligt tre modeller, Siw fremhæver som nøglen til en alsidig og præsentabel skogarderobe: Et par sneakers, en cool støvle og en festlig sko med hæl.

Heldigvis behøver det ikke koste en formue at få de tre essentielle efterårsstyles hjem i skoskabet. Siw fremhæver nemlig, at skoene sagtens kan findes på budget, og har selv fundet modeller fra mærkerne B&CO og CULT, der begge forhandles hos Skoringen i Danmark.

”Med en hverdag i højt tempo stiller det krav til, at mine sko skal være præsentable, komfortable og praktiske på én og samme tid, og her er sneakers en evig sikker vinder for mig. Jeg elsker at kombinere klassiske, minimalistiske styles, som en trenchcoat, med et sporty twist i form af et par sneakers, når jeg er on-the-go,” siger Siw, der ofte cykler rundt med udlån, tøj og styling regi, og møder rigtig mange mennesker i professionel sammenhæng hver dag, og derfor er nødt til at få ’praktisk’ og ’pænt’ til at gå op i en højere enhed.  

Men selvom det er fristende at hoppe i jeans og sneakers hver dag, har Siw også en veldyrket feminin side og stil, som ikke kan undgå at komme til udtryk i hverdagen. ”Selvom jeg sværger til mine jeans, kan jeg vidst ikke løbe fra, at jeg elsker at hoppe i en nederdel eller kjole – også til dagligt. Og netop her kan et par cool støvler tilføre noget råt og afslappet til en ellers feminin kjole. Og det legende element i kontrasten mellem det rå og det feminine går for mig virkelig op i en højere enhed,” siger Siw, der også understreger, at kombinationen af kjole og støvler er genial, når man ikke ved hvilken drejning dagen tager, og man måske ender med at tage direkte ud og drikke kaffe med sine veninder efter dagens møder i byen.

… og det sker faktisk ofte, at arbejdsdagen flyder direkte ud i mere festligt lag, og der har Siw et trick – ikke i ærmet, men i tasken: ”Er du som mig typen, der ofte tager direkte fra det ene til det andet, så er et par festlige sko uundværlige at have med i tasken til at pifte outfittet op med, hvis en spontan aftale pludselig opstår, eller drinks med veninderne kalder efter arbejde.”

I videoen nedenfor kan du se, hvordan en dag i Siws omskiftelige hverdag ser ud, og hvordan hun styler sine outfits, så hun nemt kan cykle, gå eller scoote fra det ene til det andet.

For at gøre det ekstra nemt for dig, at kopiere Siws sko-looks, har vi samlet de tre styles fra B&CO og CULT i galleriet nedenfor. Naturligvis med direkte link til Skoringens webshop, så de er lige til at klikke hjem.

OM B&CO og CULT

B&CO er essensen af kvalitet til budgetvenlige priser. De er kendte for deres feminine og moderigtige styles, der altid er i overensstemmelse med tidens trends og farver. CULT designer trendbaserede sneakers, der altid udstråler casual coolness – og endda til priser, som alle kan være med på. Begge brands forhandles hos Skoringen og på Skoringen.dk i Danmark.