Shopping

Dagens drømmekøb… Rae Feather stråtasker

- 17/03/2015

Nu er foråret begyndt at røre på sig, og det har fået ELLEs moderedaktør Mie Juel til at drømme om sommeren og al dens tilbehør, her i blandt de skønneste stråtasker fra Rae Feather.

Her på ELLE-redaktionen er vi begyndt at drømme om sommeren og alt, hvad dér hører til. Moderedaktør Mie Juel har fundet det skønneste drømmekøb, som vi ikke kan forestille os at gå sommeren i møde uden. 

Læs også: Dagens drømmekøb… Solbriller fra Céline

De fineste stråtasker fra Rae Feather er netop kommet til salg, og de findes i flere forskellige varianter, både i det klassiske kurveformat, der passer perfekt til strandturen, og ikke mindst som lækker clutch. 

Mie Juel drømmer naturligvis om en med sine personlige initialer, MJ!

Taskerne ligger på et prisniveau mellem cirka 1.000 kroner for den mindste kurvetaske til omkring 1.600 kroner for den største. Et absolut must-have til de varme sommertider, som uden tvivl vil gå perfekt til en af Mie Juels andre fantastiske favoritter, de uimodståelige espadrilles fra Chanel

Læs også: Shoppeguide: 10 flade sandaler

De håndlavede stråtasker er en del af Rae Feathers SS15 kollektion og kan købes online HER

Vi har samlet moderedaktørens 10 marts-favoritter i galleriet, hvor du blandt andet finder de fineste Gianvito Rossi russkindssandaler og den skøneste skjorte fra Peiszak. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.