Shopping

Coronauniformen er kommet for at blive

- 16/09/2021

Pandemien og de utallige hjemsendelser og nedlukninger har sat et helt særligt præg på vores stil. Sweatsuits og activewear er nemlig blevet en fast del af de fleste garderober, og trenden er kommet for at blive. ELLEs modeteam guider dig til, hvilke items du kan tilføje til din garderobe.

Året hvor vi var iført sweatsuits og activewear døgnet rundt har sat sine spor og er blevet en trend, der er kommet for at blive.

Nu ses trenden blandt mange brands AW21 kollektioner, og vi kan godt afsløre, at vi allerede har tilføjet et par items til vores ønskeliste.

Læs også: ELLE guider: Sådan styler du dine hvide jeans

Særligt brands som 7 Days Active, H2O Fagerholt og Opéra Sport sætter standarden højt for stilfulde og comfy sweatsuits, som ikke kun er til søndag på sofaen.

Style dit sweatsuit med et par matchende cool sneakers for et tone i tone-look. Du kan også style med en kasket og en chunky halskæde for at få et mere detaljeret look.

En udbredt tendens er også den lille hæl i kombination med enten et par sporty bukser eller tights, stylet med en lille skuldertaske for at skabe en kontrast mellem det elegante og afslappede.

Hvis du ikke er til høje hæle, så gå efter at style dine tights med et par chunky ankelstøvler eller loafers, og kombinér med en oversize blazer for et mere maskulint udtryk.

ELLEs modeteam har i galleriet herunder samlet de lækreste items, så du kan forsat kan være med på trenden.

Læs også: Sådan styler du efterårets cargobukser