Shopping

Cheap’n’Chic: Lun og forårschik på budget

- 11/04/2017

Selvom vi i den grad går lunere dage i møde, er det ikke helt varmt nok til for alvor at overgive os til sommergarderoben. Derfor guider ELLEs moderedaktion i denne uge til et perfekt lunt og forårschik look på budget...

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det kan derfor være fristende at smide den store jakke og de varme lange bukser til fordel for et sommerligt look. Det er dog ikke helt varmt endnu, og derfor guider ELLEs moderedaktion dig i denne uge til et lunt og forårschik look på budget.

I denne tid handler det om at udnytte, at minusgraderne endelig er ovre, men samtidig kan vi ikke overgive os helt til sommergarderoben. Den perfekte løsning er derfor en midi-nederdel, som lader dig lufte dine ben samtidig med, at du holder varmen på de køligere aftener. 

Brug midi-nederdelen med en oversize sweatshirt for et cool og ikke mindst lunt look, som får dig til at se cool ud, mens du holdes varm. Hvis du ønsker at gøre det drengede look mere feminint, kan du med fordel tage en lille clutch under armen og lægge en frisk make-up i naturlige, lyse farver. Og sidst, men bestemt ikke mindst – husk solbrillerne! 

Den fine midi-nederdel kan også bruges med et par stiletter, hvis du ønsker at pifte dit look op i overgangen fra dag til aften.

Se med i galleriet, hvor ELLEs moderedaktion guider til et lunt og forårschik look på budget…

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.