Shopping

Cheap’n’Chic: It’s Fashion Week, baby!

- 31/01/2017

Den danske modeuge er over os, og det betyder, at de københavnske gader vil være fyldt med fashionable mennesker, streetstyle-fotografer og shows fra alle de dygtige danske designere! Her på ELLE-redaktionen er vi mere end klar til en uge fyldt med dansk mode, og derfor har vi dedikeret denne ugees cheap'n'chic til det perfekte modeuge-outfit.

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang, og selvom du ikke er skrevet på gæstelisten til de store modeshows, så er der masser af events under modeugen, som du kan komme til gratis

Dertil vil de københavnske gader vrimle med streetstyle-fotografer, og hvis du spottes på gaden, har du brug for det helt perfekte modeuge-outfit. 

Derfor har vi dedikeret denne uges cheap’n’chic til den københavnske modeuge og guider til det perfekte modeuge-outfit, som kan vare hele dagen. 

Læs også: Cheap’n’Chic: Colour me happy! 

Vi anbefaler, at du vælger et powersuit i en af forårets fine farver og tilsætter en statement T-shirt, som bliver en af de kommende sæsones mest populære trends – og så er det den perfekte kombination af cool og casual. 

Tilsæt et par høje hæle til dit outfit, men hav gerne et par sneakers inden for rækkevidde, da det hurtigt kan blive en hård dag for fusserne (… vi taler af erfaring!)

I galleriet har vi samlet et komplet modeuge-look til dig – og endda på budget.

… Happy fashion week!