Shopping

Cheap’n’chic – Forlæng sommeren

- 18/09/2014

Selvom sommeren er forbi, kan du sagtens bruge sommertøjet i din efterårsgarderobe. ELLEs moderedaktion guider dig til hvordan..

Selvom luften er blevet køligere, dagene mørkere, og efteråret så små viser sine første tegn, er der ingen grund til at pakke alle dine sommer-styles væk.

Alle de fine nederdele og t-shirts fra i sommers kan sagtens bruges langt ind i efteråret, hvis du blot bruger dem rigtigt. ELLEs moderedaktion guider dig til hvordan..

Se også: ELLE elsker.. Dunjakke fra Karo Kopenhagen

Selvom den hvide farve ofte hører til de lyse sommeraftenener og sommerens florlette blonder, kan du sagtens bruge den i din efterårsgarderobe. Hvis du ikke er til det feminine og romantiske look, så brug den hvide t-shirt med cool print, en casual hvid nederdel og tilsæt en sort jakke som kontrast. See, that’s cool!

Læs også: COMPANYS åbner Concept Store

Solbrillerne kan du også sagtens pryde dit efterårslook med, da solen jo – heldigvis – også kommer frem i efterårsmånederne. Som prikken over i’et bør du vælge nogle med guld-detaljer og tilsætte nogle store guldringe. Så er du klar til at rocke lidt sommervarme ind i det kolde efterårsvejr!

Vi har samlet 10 styles, der kan hjælpe efterårets ‘sommer’-look på vej. Se alle billeder og credits i galleriet nedenfor.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare