Shopping

Cheap’n’Chic: Forårs-chik med den ikoniske lille jakke

- 10/05/2016

Find din indre Parisienne frem, når ELLEs moderedaktion i denne uge sætter fokus på den franske stil, som vi er ELLEvilde med – endda på budget! Der er alt fra de ikoniske små jakker á la Coco Chanel til cute, små håndtasker, der kan rumme de allervigtigste items. Læs med her...

Et af de vigtigste items i en Parisiennes garderobe er den lille boucléjakke, fordi den kan inkorporeres med resten af din garderobe på tusindevis af forskellige måder.

Den kan bruges over ’den lille sorte’, hvor jakken skaber et ultrafeminint look og til de klassiske herreinspirerede habitbukser, hvor jakken skaber et mere klassisk look. Men vi nærmer os jo sommerens varmere dage, hvilket betyder, at den lille jakke også kan bruges til shorts og nederdele.

Læs også: Mandagsmuse: Julia Restoin Roitfeld

Hvis du endnu ikke ejer en klassisk kort jakke, så er det på tide at investere i en. Den lille korte jakke er nemlig er både chik og lun på samme tid – kan man så næsten bede om mere?

Så sving den røde taske om armen, og lad den lille jakke bane vejen for dit franske look anno 2016. 

Hvad makeuppen angår, så hold den naturligt, men lækker!

Lakér dine negle i en fin rød farver, eller gå efter de røde læber – de skal jo være kysseklare, når sommeren for alvor melder sin ankomst.

Se med i galleriet herunder, hvor ELLEs moderedaktion guider dig til den franske stil på budget.

Pssst… mangler du stadig mere inspiration til dit franske look, så tag et kig i det nye ELLE-magasin, hvor vi har fokus alt det, der er fransk!

Klik eller ‘swipe dig igennem galleriet.