Shopping

Chanels nyeste kollektion er på vej i butikkerne – disse items drømmer vi om

- 24/01/2022

De nye kollektioner er lige på trapperne – derfor zoomer ELLEs moderedaktion ind på de største internationale shows og guider dig til alt fra de vigtigste items, til hvordan du kan stjæle stilen netop nu. Denne uge er det Chanel, der er i fokus.

Foto: PR

Tænk 90’er-supermodeller, højtskårede badedragter, supershiny glat hår og blitzlys fra paparazzi-fotografer og du har Chanels SS22-show. For enden af den forhøjede catwalk (endnu et 90’er-levn) stod fotografduoen Inez & Vinoodh og forevigede de poserende modeller, mens et remix af George Michaels ‘Freedom’ spillede. Et øjeblik med optimisme og glæde  præcis hvad der er brug for efter nogle udfordrende corona-år.

Foto: Imaxtree

Sæsonens musthave

Badetøjet, der ligner noget, du kunne være heldig at finde i en velassorteret vintagebutik, er vi sikre på vil gå som varmt brød i Chanel-butikkerne denne sommer. Gå efter en badedragt og brug den som top med jeans til, eller lad bikinitoppen titte ud under en blazer. Parfait!

Foto: Imaxtree

Taskerne

Som altid er der masser af humor at finde i Chanels tasker: Se bare de små hjerteformede tasker eller hvad med en der er formet som Chanel No. 5?

Foto: Inez & Vinoodh

Detaljen

Modellernes 'hairflick' og det ultraglatte, glansfulde hår er endnu et 90'er-levn, vi gerne vil kopiere.

Kan du ikke vente på, at SS22-kollektionen lander i butikkerne? Så kig med i galleriet, hvor vi har fundet de Chanel-items, vi drømmer om netop nu.

Læs ogå

Loewes nyeste kollektion er på vej – disse items drømmer vi om