Shopping

Bær følelserne helt uden på tøjet

- 10/04/2017

Statements i modebilledet er det helt store lige nu, og derfor ser vi i stigenede grad, hvordan både internationale modehuse og highstreet brands skaber items, som giver os mulighed for at bære følelserne helt uden på tøjet. Vi har fundet 10 lækre items frem, som du kan gå foråret i møde med...

Statements er helt klart én af de største trends i modebilledet lige nu – og det forstår vi godt. Det er nemlig på én og samme tid cool og ekspressivt at bære et item, som giver udtryk for dine holdninger og følelser. Vi har fundet 10 items, som giver dig mulighed for at bære dine følelser helt uden på tøjet – bogstaveligtalt. 

Vi ser i stigende grad, hvordan modehusene integrerer statements i modebilledet. Et af de mest omtalte statements under modeugen var uden tvivl, da chefdesigner hos Dior, Maria Grazia Chiuri, sendte en model ned ad catwalken iklædt en T-shirt med teksten We Should All Be Feminists. Og også andre items fra modehuset er spækket med statements – blandt andet på Diors ‘J’adior Flap’-taske og de cool pumps med teksten J’adior gentagende gange på hælremmen, som var blandt ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdals, favoritter i månedens magasin. 

Vi er vilde med statements i modebilledet og ELLEsker, at vi nu – i endnu højere grad end før – kan udtrykke os gennem moden. Af samme grund har vi et stort fokus på cool romance og statements i modebilledet i ELLEs majnummer, som er på gaden nu. Derfor har vi i galleriet nederst i artiklen udvalgt 10 items, som giver dig mulighed for at udtrykke dig gennem statements i garderoben.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet 10 items med følelserne helt uden på tøjet…

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.