Annonce

7 ultimative sommerstyles fra ELLE Style Awards-kollektionen

- 14/05/2019

Forårets største modefest, ELLE Style Awards, fortsætter på Boozt.com, hvor den eksklusive ELLE Style Awards kollektion skabt af designeren Malene Birger netop nu er sat til salg. ELLEs Fashion Editor Fie Vørts Andersson har udvalgt sine favoritter fra musthave-kollektionen.

Champagnen er drukket, den røde løber er rullet sammen og talerne er holdt… Men heldigvis forsætter årets største modefest, ELLE Style Awards i smukkeste stil på Boozt.com, hvor den chikke ELLE Style Awards kollektion skabt af designeren Malene Birger sælges eksklusivt. 

Kollektionen består af anvendelige pyjamassæt, klædelige kimoner, florlette sommerkjoler og fine skjortekjoler foruden iPhone covers, silketørklæder, solbriller og t-shirts – alt sammen holdt i nuancerne sort, hvid, beige og kamel tilsat enkelte farve-splashes af fuchsiarød. Alle styles kan let styles på kryds og tværs, da kollektionens varierende print får et legende og ungt udtryk, når de mikses. 

Køb ELLE Style Awards kollektionen, skabt af designeren Malene Birger, eksklusivt på Boozt.com her

ELLEs Fashion Editor Fie Vørts Andersson har fundet sine favorit styles fra ELLE Style Awards kollektionen, som er skabt af designeren Malene Birger. Malene Birger stod også bag det visuelle sort/hvide udtryk, der dannede de smukkeste rammer om ELLE Style Awards festen den 10. maj.  

“Den fine kollektion er enormt gennemført, og fuld af lækre farver. Den røde stropkjole er klart en favorit, da den er god både en varm sommerdag eller med en blazer udover om aften. Det stribede silkesæt er helt perfekt til afslapning eller med et par høje hæle og en rød læbe til en sommerfest,” siger Fie, der særligt fremhæver den fuchsia-farvede kjole og den fine, hvide skjortekjole i billedet øverst.

Kollektionen kan både bruges alene, eller i miks med de basis-items, der allerede findes i enhver pigegarderobe, som jeans, en blazer og klassiske sandaler. 

Køb ELLE Style Awards kollektionen, skabt af designeren Malene Birger, eksklusivt på Boozt.com her

Fie giver følgende styling-tip: 

“Det gode ved kollektionen er at de forskellige styles kan kombineres på kryds og tværs, for at få forskellige udtryk. Kimonoen ville f.eks. fungere rigtig godt med et par jeans inden under, for også at kunne bruge den til hverdag og silketørklædet ville jeg bruge i halsen eller i håret sammen med den smukke hvide kjole.”

Se med i galleriet nedenfor, hvor du kan se alle styles i kollektionen med priser og direkte link til Boozt.com