Shopping

7 lækre items til en wellness-dag derhjemme

- 25/03/2022

Der er intet som at trække stikket - når det kan lade sig gøre - og give sig hen til ren selvforkælelse for en rolig stund. Vi har samlet nogle af de ting, der kan give dig en lækker wellness-dag derhjemme.

Selvom det måske kan være svært at gøre tid til, kan en halv eller hel times selvforkælelse gør underværker for den indre ro og give en særlig fornemmelse af velvære.

Det er oftest de små ting, der kan gøre den store forskel. Om det er et lækkert duftlys, du tænder i ny og næ eller om du giver dig selv ansigtsmassage et par gange om ugen, så er det de ting, der kan være med til at få en ned i gear mellem de travle timer.

Det er dog ikke altid ligetil at skabe den helt rette wellness-stemning derhjemme. Derfor kan der nogle gange være brug for lidt lækre remedier til at skabe de helt rigtige rammer til at få skuldrene ned og energien op. Vi har samlet syv items her, der kan være med til at sørge for netop det.

Foto: Frama

For at sætte stemningen i hjemmet, kan det være lækkert med den helt rette duft. Med Framas koreanske diffuser drypper du æterisk olie på lerkugler lavet af koreansk jord, der spreder duften naturligt i hjemmet og skaber en aromatisk atmosfære.

Koreansk diffuser, 'From Soil to Form' fra St. Pauls hos Frama, 1.000 kroner.

Foto: L:A Bruket

De populære sheetsmasks er det perfekte remedie til at komme ned i gear og læne hovedet tilbage for en stund. Desværre genererer de en del affald, men denne lækre sheetmask fra L:A Bruket er ikke bare fugtende, men er også bionedbrydelig.

Sheetmask, 'Hydrating Algae Extract Mask' fra L:A Bruket, 65 kroner.

Foto: Rudolph Care

Med en Gua Sha, et massageværktøj oprindeligt fra Kina, kan du løsne dine spændinger og øge hudens blodcirkulation. Brug den til nænsomt til at massere dit ansigt eller din krop sammen med en lækker olie, og mærk roen skylle ind over dig.

'Face & Body Gua Sha' fra Rudolph Care, 395 kroner.

Foto: Seasons

Elsker du dufte, men er mere til gadgets, så kan en elektronisk diffuser også sprede en lækker duft i hjemmet. Denne æstetiske diffuser fra det amerikanske Seasons er trådløs, kan holde strøm i op til 15 timer og kan nemt påfyldes med din favoritolie.

Elektronisk diffuser, 'Aero SM' fra Seasons, ca. 740 kroner.

Foto: Peech

Tag selvforkælelsen til nye højder, og gør noget ekstra godt for dig selv med en lækker vibrator som 'Cirrus', der fås hos Peech. Udover næsten at ligne en lille skulptur, skulle den give bølgende og sensoriske fornemmelser i hele kroppen.

Vibrator, 'Cirrus' fra Sky by Ave hos Peech, 1.150 kroner.

Foto: Verden

Det er svært at have en hyggestund uden et lækkert duftlys. Lysene fra Verden er lavet med af vegetabilsk olie for at skåne miljøet. Vælg mellem et med duft af blomstrende citrusfrugter, dybe trætoner eller friske urter.

Duftlys, 'Aborealist', 'D'Orangerie' eller 'Herbanum' fra Verden, ca. 410 kroner per styk.

Foto: Amazing Space

Amazing Space er særligt kendt for deres lækre behandlinger, og selvom du ikke kan gøre en spa helt efter derhjemme, kan du med disse massagebolde i økologisk rågummi afspænde både ansigtsmuskler og højtsiddende skuldre.

 Eco-rubber Balls - Face Workout' fra Amazing Space, 180 kroner for tre styk.

Læs ogå

Model Hanni Gohr: Derfor bruger jeg aldrig concealer