Annonce

3 ting, du garanteret tænkte på, inden din kæreste friede

- 04/02/2020

”Er det nu?” Du har sikkert tænkt tanken flere gange, mens dit hjerte poppede op i munden på dig. Mange af os har været der og haft en klar idé om, at nu var det nu, at kæresten ville fri – uden held. For så at vende tilbage til tanken ”Hvornår sker det så?” Du er ikke alene, og du har garanteret tænkt på disse tre ting, inden din kæreste friede.

Har du også set alle scenarierne til det perfekte frieri udspille sig gang på gang, selvom der ikke er sket noget endnu? Girl, we hear you!

Måske har du haft en kæreste i flere år, måske har I lige fundet sammen, eller måske lever du en tilværelse som single og nyder det fuldt ud, men uanset hvor du befinder dig i din civilstatus, så har du garanteret tænkt over, hvordan du mon skulle fries til en dag.

”Gud! Det er nu, det sker.”

Suk! Heller ikke i dag…

Læs smykkefirmaet Vanbruuns forlovelsesguide her

Bare rolig, du er ikke alene. Du er nemlig ikke den eneste, der gang på gang har troet, at nu var det nu, det skete. Det store frieri. Og som den solidariske veninde tager vi dig her igennem 3 ting, som du garanteret har tænkt på, inden din kæreste friede – bare for at fortælle dig, at du er helt som alle os andre.  

Hvornår sker det?

Måske du havde tænkt, at det ville ske på jeres tur til Peru, mens I nærmest terapeutisk sad og nød horisonten på bjergtoppen og taknemmeligt tænkte over, hvor godt I havde det? Måske drømte du om, at han havde kontaktet et flyselskab på jeres kærestetur til Miami og fået et fly til at svæve med banneret ’Will you marry me?’ Det kunne også være, du undrede dig over, hvorfor I absolut skulle besøge Eiffeltårnet, da I var i Paris, men pludselig kom i tanke om, at det da selvfølgelig var lig med en tur på knæ? Og måske du en helt almindelig aften hjemme på sofaen har siddet klar med de helt store dådyrøjne, fordi du troede, at det var nu, han skulle til at stille det eneste rigtige spørgsmål…

Ja, så er du faktisk som mange andre. For lidt paranoid og lidt naiv må man altså godt have lov til at være, når man endnu ikke har fået stillet det gyldne spørgsmål. Og uanset om du havde troet, at det ville ske i Peru, Miami, Paris eller bare derhjemme på sofaen, så er du ikke mere til grin end nogen af os andre.

Er du interesseret i ringene på billedet? Find dem på Vanbruuns hjemmeside her og her

Hvordan ser ringen ud?

Alle piger forventer en ring, når de bliver friet til. Også selvom de høfligt siger, at de ikke gør. Men hvordan finder kæresten ud af, hvordan den skal se ud? Det er et af de spørgsmål, mange ugifte piger sidder med.

Du har nemlig allerede tænkt over den veninde, som du håber på, han spørger om hjælp til at finde ringEN. Det er jo ikke en hvilken som helst ring, og du skal jo helst have lyst til at bære rundt på den resten af dit liv. Og hvad med størrelsen? Måske du henslængt har lagt nogle ringe frem på stuebordet – hvis nu han forstår sådan én… Og selvom du synes, det er lidt pinligt at indrømme, har du garanteret også spekuleret over, hvordan dine negle tager sig ud på selve dagen, idet du jo gerne vil tage et smukt Insta-billede lige efter frieriet med ringen solidt plantet på din finger. Man ved jo aldrig, hvornår det sker, så måske du skulle bestille en manicure og få den der flotte nude farve på dine negle. Hellere det end den der afskallede, sorte neglelak du har haft på lidt for længe.

*Host* Godt husket at lade computeren stå fremme med din Google-søgning på ’forlovelsesringe med store diamanter’. Smart tænkt!

Er du interesseret i ringene på billedet? Find dem på Vanbruuns hjemmeside her og her

Hvordan skal jeg reagere?

Bliver du mon den grådkvalte, den overraskede, den forbavsede eller den superduperglade, når han har sagt de magiske seks ord? For det har du helt sikkert tænkt over.

Det er også vigtigt ikke at være alt for indstuderet, så du må heller ikke have tænkt alt for meget over det. Nej, hellere bare lade følelserne få frit spil, og så kan du ikke selv bestemme, hvilken reaktion du får. Eller… skal du alligevel lige tænke over det en ekstra gang? Hvad vil han mon foretrække?

Er du interesseret i ringen på billedet? Find den på Vanbruuns hjemmeside her.

Det svenske smykkefirma Vanbruun sælger forlovelsesringe fra deres webshop, hvor alt, hvad du behøver indenfor det felt er samlet ét sted. Du (eller din kæreste) behøver altså ikke vandre rundt fra smykkeforretning til smykkeforretning – her kan du tvært imod sammensætte lige præcis den ring, som du ønsker hjemme fra sofaen.

En forlovelsesring er et stort køb og noget, man kan granske sin hjerne utrolig meget med. Hos Vanbruun ønsker de derfor at gøre det lettere for dig at finde den perfekte ring og står derfor til rådighed online hver dag mellem 8:00-21:00.

Her kan du designe din egen ring og vælge hvilken prisklasse, ringen skal være i. For hvad koster en forlovelsesring egentlig?

Vanbruuns forlovelsesringe fås fra cirka 3.000 kr. til +100.000, så ringen tilpasses altså også til størrelsen på din pengepung. 

Ofte kan det være svært at finde ud af, hvordan størrelsen på en forlovelsesring skal være. Hos Vanbruun tilbyder de ‘home try on’, der betyder, at du gratis kan få tilsendt tre prøvemodeller for at finde ud af, hvilken størrelse der passer perfekt til din finger. Og skulle det ske, at du alligevel havde ønsket den forkerte størrelse, så tilbyder Vanbruun gratis størrelsesjustering af din ring og returret i 90 dage, hvis du fortryder købet. 

Men hvordan ser lige præcis din drømmeforlovelsesring ud? Se med i galleriet herunder, hvor vi har fundet 8 bud på de perfekte forlovelsesringe fra Vanbruun