Shopping

3 nye danske modesamarbejder, vi glæder os til i april

- 11/04/2022

Der er masser af godt nyt i vente fra flere danske brands. Derfor har vi samlet tre nye samarbejder, vi glæder os til at se og få fingrene i.

Der er intet som foråret, hvor lyset vender tilbage, temperaturen så småt stiger og træer, buske og blomster begynder at springe ud.

Men det er ikke kun planterne, der springer ud på denne tid. I år er det også en række designsamarbejder mellem danske brands, influencers og kunstnere, der lander med spændende modenyheder.

Vi har samlet tre af slagsen, der kan shoppes her fra foråret i tide til fornyelse af sommergarderoben.

Trine Kjær x Magasin

Influencer og kreativ konsulent Trine Kjær har slået sig sammen med Magasin du Nord og skabt en sommerkollektion, der fokuserer på ansvarlige materialer og godt håndværk. Kollektionen består af 11 forskellige stykker tøj og er inspireret af Sydfrankrig, som er en af Trines absolutte yndlingsdestinationer.

Shop kollektionen fra 20. april i Magasin, og glæd dig til 1. maj, hvor Trine Kjær sammen med Magasin og Røde Kors afholder stort loppemarked i København, hvor blandt andre Frederikke Toftsø, Bea Fagerholt og Liv Winter sælger ud af deres designertøj. Læs mere om loppemarkedet her.

Foto: PR

Samsøe Samsøe Unisex Capsule Collection

Det er ikke bare et, men hele tre samarbejder Samsøe Samsøe lancerer dette forår. Mærket udvider nemlig sin Unisex Capsule Collection med tre nye T-shirts lavet i samarbejde med tre kunstnere – italienske Martina Lorusso, syriske Farah Alimi og danske Stine Jensen, hvis blomstermotiv får os til længes efter sol og sommer.

Shop nyhederne hos Samsøe Samsøe fra 28. april.

Foto: PR

Sara Jin Mi x Klara Lilja

Smykkedesigner Sara Jin Mi har sammen med kunstner Klara Lilja, der er særligt kendt for sine farverige keramikværker, løftet sløret for det fineste samarbejde, hvor omdrejningspunktet er Liljas emalje-stjernesole, der fås i forskellige farver på halskæder og og øreringe. 

Shop kollektionen eksklusivt hos Holly Golightly fra slutningen af april.

Foto: PR
Læs ogå

Sko, tasker og smykker: 14 accessories til bruden