Shopping

11 luksuriøse hverdagsitems

- 20/10/2021

Efteråret er over os, og det kræver en garderobe, som kan lidt af hvert. Vi har brug for praktiske styles, til når vi er på farten, og (måske) nogle mere dressy items til kontoret. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet sine favoritter til et luksuriøst hverdagslook, som også passer til en cykel- eller gåtur på en gråvejrsdag.

Efter en lang periode, hvor arbejdsuniformen (for manges vedkommende) har været sweatsuits foran skærmen, har lysten til at klæde sig pænt på til hverdag for alvor bidt sig fast hos ELLE-redaktionen.

Læs også: Her kan du købe eller leje designertasker- og kjoler til din næste festlige begivenhed

Det behøver ikke at være andet end, at du styler dit jeans og blazer-look med en lille hæl, eller matcher et miniskirt med et par flade støvler og en chunky strik.

Du kan med fordel gå efter en taske, som vækker lidt opsigt med en fin farve eller form. Du kan også investere i en af sæsonens cut-out bluser, der lige giver den ekstra fine detalje til et par lækre læder- eller vidde suit-bukser.

Skift til sneakers når du hopper på cyklen, eller lad dem blive på hele dagen for et mere cool og underspillet look. Sneakers går bare til alt!

Se med i galleriet herunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til et look bestående af luksuriøse hverdagsitems.

Læs også: Johanne guider til disse 10 efterårsitems, der vil passe til enhver garderobe