Shopping

10 julerøde items, der holder længe efter, at juleferien er slut

- 14/12/2021

Julerøde items står højt på moderedaktionens ønskelister lige nu. Læs her hvorfor.

Sms-korrespondancerne mellem ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm og mig er ofte blot links til ting, der senest har indfundet sig på vores virtuelle ønskeliste.

Overfladisk? Måske.

Men ikke desto mindre er det en del af vores job at være opdaterede på de nyeste items, hvilket selvfølgelig resulterer i nogle private favoritter indimellem.

Læs ogå

10 fine julegaver til under 500 kroner

Så da jeg i weekenden sendte en sms til Johanne med mit seneste crush – en drøm af en rød Loewe-taske – og hun kvitterede med sit næste drømmekøb – et par røde Totême-sko – var en ting sikkert: vi havde begge julerøde ting på hjernen. Hvorfor? Måske fordi vi kan dufte juleferien lige om hjørnet, men også fordi rød er en klassiker.

Og derfor vil vi gerne slå et slag for, at et rødt julekøb er en god ide. Og i kombination med lyserød og pink, er det en endnu bedre ide.

Rosa og rød kan noget hver for sig, men sammen er effekten ekstra god. Lyserød er det perfekte modspil til en hidsig rød, og omvendt kan en smuk bordeaux gøre bubblegumpink lidt mere voksent. Og hvis december ikke skulle være måneden, hvor man kaster sig ud i lidt julede farver, hvornår så?

Læs ogå

Stjæl Nensi Dojakas sexede festlook

Og bare rolig – forestil dig min røde taske eller Johannes røde sko til et par blå jeans og en strik, eller t-shirt når kalenderen ikke mere sige juletid. Superchikt, hvis du spørger os.

Lad dig inspirere i galleriet herunder.