Annonce

10 julegaver til din ønskeseddel

- 15/12/2016

... Dear Santa! Lige om lidt er det jul, og hvis du endnu ikke har fundet alle gaverne til din ønskeliste, så er der hjælp at hente. Sammen med ELLEs moderedaktion har vi har støvsuget Ellos for fine ideer til din ønskeliste og hvem ved, måske finder du præcis det, du ønsker dig?

Santa, baby…

Har du helt styr på din ønskeliste til dig jul, eller synes du (også) det kan være svært både at komme med juleønsker dine forældre, veninderne, kæresten og bedsteforældrene? 

Sammen med ELLEs moderedaktion har vi finkæmmet webshoppen Ellos.dk for ting til årets ønskeliste, og måske du kan finde inspiration til din ønskeliste også?

Hvad enten du drømmer om et fint armbåndsur, en ny taske til alle festerne i det nye år eller mangler den perfekte top til nytårsaften, så finder du et bud på lige præcis dette i galleriet.

Vi har nemlig gjort forarbejdet for dig og udvalgt 10 lækre ting, hvor du fx kan vælge mellem en smuk kjole fra Second Female, en varm strik fra Dagmar eller et klassisk og elegant armbåndsur fra Triwa.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet.